Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το μενού της συνάντησης Παπανδρέου – Σόρος περιελάμβανε και …Εθνική;

Η φωτο από δείπνο στο Μανχάταν
της Νέας Υόρκης. Αριστερά, ο
Τζόζεφ Στίγκλιτζ και δεξιά, ο Στ. Ζαβός
Μήπως το μενού της συνάντησης Παπανδρέου – Σόρος περιελάμβανε και …Εθνική με ολίγη από Finance Bank;

Αληθεύει ότι έχει ….ξηλωθεί η Νομική Υπηρεσία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου; (ΚΕΔ)

Μήπως ο κ. Ταμβακάκης, περιλαμβάνεται στη short list των υποψηφίων διαδόχων του κ. Παπακωνσταντίνου;

Κάθε απάντηση δεκτή!

Στο μεταξύ, πάρτε και μερικά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία και ερωτήματα:

O κ. Στέλιος Ζαβός ο οποίος φέρεται να οργάνωσε την επίσκεψη και τη συνάντηση του Σόρος με το ΓΑΠ είναι στο ΔΣ της Zeus Capital Partners. Στο ΔΣ της εταιριας συμμετέχουν οι κ. Ν. Τσακος, Π. Παππάς, εφοπλιστές Ε. Βιδάλης, S&B Industrial Minerals S.A. ,Κ. Πετρόπουλος, ΑΕΒΕ… και πρώην Πρόεδρος Αλλατίνη και μέλος ΔΣ ΑΣΠΙΣ BANK. Πρόεδρος είναι ο κ Edward M. Rotter , ING Clarion Group

Τα συμπεράσματα δικά σας !!! Σόρος και τα μυαλά στα κάγκελα, για όσους έχουν απορίες για το σκοπό της επίσκεψης.

Άλλο η στάχτη περί αναδιάρθρωσης και οικονομικων και ΑΛΛΟ η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.

Ερωτώ λοιπόν το ΓΑΠ, που γνώρισε τον κ Ζαβό; Τι πραγματικά συζητήθηκε στη συνάντηση; Η ιδιότητα του κ Ζαβού εμπεριέχει Σύγκρουση Συμφερόντων; Με την προσπάθεια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ να πουλήσει Κρατικά ακίνητα αξίας 50 Δις; Είναι άλλος ένας φίλος;

Ενημερώνω και τη ΝΔ για να έχω και την αντίδρασή τους !!! Σε αναμονή !…..

ΠΠ

Θυμίζουμε και τι έχουμε αναρτήσει κατά καιρούς:

Πίσω από όλα ο … Σόρρος

Ερωτήματα προκαλούν οι εκλεκτικές συγγένειες του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τον αμερικανικό παράγοντα… Όπως για παράδειγμα ο Στ. Ζαβός, στο σπίτι του οποίου ο πρωθυπουργός έκανε ρεβεγιόν το βράδυ των Χριστουγέννων, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες . Ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Zeus Capital που δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια και πρόεδρος του Harvard Business School Club στην Ελλάδα, εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street» της 27ης Φεβρουαρίου 2010, να διοργανώνει δείπνο κερδοσκόπων στην «καρδιά» του Μανχάταν.

Σε αυτό μετείχαν μεταξύ άλλων ο Τζ. Σόρος (ο οποίος είναι και κουμπάρος του) αλλά και ο περίφημος διαχειριστής επενδύσεων Τζ. Πόλσον, ο οποίος έχει ποντάρει στη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Προσέξτε τώρα πως παρουσίαζε τα ίδια πρόσωπα το «Βήμα»:

Οι υποστηρικτές της Ελλάδας

Σε δεύτερο πλάνο βρίσκονται οι υποστηρικτές της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, οι οποίοι με τις θέσεις και πρωτοβουλίες τους προσπαθούν να μετριάσουν το δυσμενές κλίμα για τη χώρα όπως αυτό σχεδόν καθημερινά διαμορφώνεται από τα αρνητικά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου. Σταθεροί υποστηρικτές των ελληνικών θέσεων είναι οι νομπελίστες οικονομολόγοι Τζόζεφ Στίγκλιτζ και Ρόμπερτ Μαντέλ, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος και ο έλληνας διεθνής επενδυτής Στ. Ζαβός. Με τις πρωτοβουλίες τους στο εξωτερικό προσπαθούν να επηρεάσουν προσωπικότητες κύρους, ειδήμονες σε οικονομικά και χρηματιστηριακά θέματα, ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα (ΣΣ χα χααααα)

Ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος τελευταία υποστηρίζει σθεναρά την ελληνική οικονομία και τη δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων, είναι αισιόδοξος ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου θα τηρήσει ακέραιη και αποφασιστική στάση στις αποφάσεις του και τα μέτρα που επιβάλλει η ΕΕ θα εφαρμοσθούν. Η Ελλάδα με τη βοήθεια της ΕΕ θα ξεπεράσει τα επείγοντα οικονομικά προβλήματά της και θα επανέλθει δριμύτερη, αλλά το μέλλον του ευρώ εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χώρες της ευρωζώνης.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλά στρωμένο, λοιπόν. Αλλά τα εύσημα πάνε αναγκαστικά στην κ. Μάργκαρετ Παπανδρέου που είπε το περίφημο: «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος»

http://www.antinews.gr/2011/04/06/95193/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου