Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Παπαγαλάκια, ποντικάκια, τυράκια, κουβαδάκια... και €1.107.968 σε 5,5 μήνες

Με ρώτησε κάποιος εάν ξέρω για τα έργα και τις ημέρες του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας). Το ΚΑΠΕ το ήξερα σαν ένα κτιριάκι στα Μεσόγεια, πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, όταν ακόμα ήταν ερημιά η περιοχή, πριν την Αττική Οδό, πριν γίνουν πλούσιοι οικοπεδούχοι οι αμπελουργοί και οι βοσκοί στα Σπάτα και το Πικέρμι.

Το κτιριάκι ήταν σαν έκθεση-παράγκα της δεκαετίας του 70 για ηλιακά και τέτοια. Με 10 λεπτά ψάξιμο βρήκα ότι το ΚΑΠΕ, βρήκε αφεντικό που ήταν πράσινος εκφωνητής τόσα χρόνια, και τώρα, με λεφτά που κόβουν από συντάξεις (ανθρώπων που τις έχουν πληρώσει), βρέθηκαν τυράκια για να τρων τα ποντικάκια. Θα μαζέψω publicly available information, και θα σας αφήσω να κρίνετε.

Γίνεται ένα έγκλημα στην χώρα μας. Το ίδιο έγκλημα που γίνεται 30 τουλάχιστον χρόνια τώρα. Μόνο που τώρα γίνεται σε καιρό ανέχειας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να κόβουμε συντάξεις από γέρους και άμαχο πληθυσμό (για να κλέψω την έκφραση της Κανέλλη) για να αγοράζουμε Πράσινα Κουβαδάκια για να παίζουν τα δικά μας παιδάκια.

Η εικόνα είναι από εδώ. Όπως είπα χτές, εδώ καράβια χάνονται, και αυτοί τα κουβαδάκια τους... Να την ακούσετε την Κανέλλη, ασχέτως φρονημάτων.


"Σε 5,5 μήνες το ΚΑΠΕ έχει καταχωρήσει 471 αποφάσεις δαπανών σε σύνολο 541 αποφάσεων, με συνολικό ύψος 1.107.968 ευρώ". Τα 202 ευρώ για καφέδες και ελαφρύ γεύμα είναι από το http://envthink.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html (τα αστακουδάκια πρέπει να ζυγίστηκαν καθαρισμένα για να είναι ελαφριά... Κόψε την σύνταξη του παππού). Πλούσια χώρα η Ελλάς. Λεφτά υπάρχουν.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/05/blog-post_2513.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου