Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

"Οι αγανακτισμένοι ζητάνε μια πιο δημοκρατική διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί τα εθνικά συστήματα είναι αδύναμα"

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙKΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ"!

Ανατριχιαστικό βίντεο, αφιερωμένο σε πολλούς και διάφορους, από εμάς τους... συνωμοσιολόγους:


«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό, τι παλιά και αιχμάλωτα μιας παγκόσμιας εξουσίας», τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα εκδήλωσης της Τράπεζας της Ελλάδος για την κλιματική αλλαγή.

Τόνισε την ανάγκη μιας δημοκρατικής και ενημερωμένης παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς και ριζικής αναμόρφωσης της δημοκρατίας, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο».

«Απαιτείται μια πιο δημοκρατική και ενημερωμένη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, που εγγυάται κανόνες, διαφάνεια όμως, και καταπολέμηση της αδικίας, αλλά και μια ανθρώπινη αξιοποίηση της τεράστιας οικονομικής και τεχνολογικής δύναμης που έχουμε στα χέρια μας, προστατεύοντας και το περιβάλλον».
Δε νομίζουμε πως χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι: Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (την αναφέρει συνεχώς στις ομιλίες του, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ο τονισμός λέξεων όπως "Πέρα των συνόρων", "Παγκόσμια συνεργασία" κλπ), επιβεβαιώνει απόλυτα τους φόβους μας!

Σε συνδυασμό μάλιστα με την αποκάλυψη πως πίσω από το "κίνημα" κρύβονται οργανωμένα στελέχη της Νεολαίας Πασοκ, καταλαβαίνει και ο πιο ανίδεος τι ακριβώς γίνεται!

Υ.Γ. Αλήθεια, ποιος είναι ο "μεγάλος παίκτης του χρηματοπιστωτικού συστήματος", Τζέφρυ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Και τι εννοεί πως "δεν υπάρχουν G8, G20, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ G0";;;

Πως έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν, επομένως θα έρθει ο... Παγκόσμιος Σωτήρας να μας σώσει;

Μην ανησυχείτε κι έχουν γνώση οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φύλακες!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_6515.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου