Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πανεπιστημιακή μελέτη στην παγκοσμιοποιηση εχει κάνει η Περσεφόνη Σιμένη, μία εκ των διοργανωτών των "αγανακτισμένων"!

Αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα, πρόκειται για μία εκ των "εκπροσώπων" που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Χαρδαβέλα, μιλώντας για το "κίνημα" και επαναλαμβάνοντας τον απολιτικό του χαρακτήρα ("δεν έχουμε προτάσεις, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί", είπε χαρακτηριστικά).

Η συγκεκριμένη λοιπόν, έχει κάνει μαζί με έναν ακόμα "Υποψήφιο Διδάκτορα", ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ με τίτλο "Το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα"!

Μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

Βάζουμε ένα απόσπασμα:

 

Ο όρος «παγκοσμιοποίηση» δηλώνει τις διεθνικές διεργασίες, που έχουν ως αποτέλεσμα την αλληλεξάρτηση των κρατών και την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων εξουσίας, ανάδειξης νέων ταυτοτήτων, δικτύων εξουσίας, κ.τ.λ. ή αλλιώς, τη διαδικασία που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα, μειώνει τη δύναμη των τοπικών πολιτιστικών και κοινωνικών δικτύων, ενώ δημιουργεί μια διαφοροποιημένη και διαφορετική μορφή πολιτισμού και κοινωνικές σχέσεις που ξεπερνούν τα όρια του εθνικού κράτους. Ουσιαστικά, πρόκειται για την ανάδειξη ενός ανεξάρτητου χώρου συναλλαγών, πέρα από τα φυσικά και νομικά όρια των κρατών, την ανάδυση της «παγκοσμιότητας», κατά τον Ούλριχ Μπεκ.

Στην ουσία, έχουμε την κατάργηση του «κράτους», ως έννοιας και υπόστασης, όπως εδραιώθηκε στην εποχή της νεωτερικότητας, όπως και την απορρύθμιση του ενιαίου της κοινωνικής οργάνωσης της παραγωγής.

Αποτελέσματα αυτών είναι η κατάργηση (ή η τάση για κατάργηση) κάθε φραγμού μεταξύ των εθνικών κρατών, καταρχήν στον τομέα της οικονομικής παραγωγής και ακολούθως σε κάθε άλλη συναλλαγή ή μεταξύ τους σχέση. Διαμορφώνεται ένα παγκόσμιο δίκτυο, μέσα στο οποίο τα εθνικά σύνορα, όπως τα γνωρίσαμε, τείνουν να καταργηθούν. Διαμορφώνεται μια «παγκόσμια κοινωνία», μέσα στην οποία η «ελεύθερη κίνηση» αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της και παράλληλα την «τεχνολογία» με την οποία εκπορθούνται οι τοπικές κοινωνίες.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Η...ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ",ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!

Μιλάει για την "εκπόρθηση των τοπικών κοινωνιών" μέσω των τεχνολογιών (σας θυμίζει κάτι αυτό;;;)!!!
Φυσικά, για κατάργηση εθνικών συνόρων και κρατών όπως τα ξέρουμε σήμερα!

Με λίγα λόγια, όχι μόνο... ανίδεη δεν είναι, αλλά θα λέγαμε ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ στο αντικείμενό της, δηλαδή την οργάνωση "αυθόρμητων επαναστάσεων", που τελικά ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!

Αν μετά από αυτή την αποκάλυψη, κάποιοι εξακολουθούν να μιλάνε απλά για... συνωμοσίες, τότε όχι απλά εθελοτυφλούν, αλλά είναι εντελώς τυφλοί!

Και μην πει κανείς πως "έτυχε", γιατί πολλές... συμπτώσεις μαζεύτηκαν τελευταία!

Τη μια ο Εσέν με το βιβλίο του,την άλλη το στέλεχος της Πασοκικής Νεολαίας Ηρακλείου...

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Και τώρα αυτή η "κυρία", που βγήκε να μιλήσει χθες στην τηλεόραση!

Επομένως,καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή της από τον πιστό υπηρέτη του Καθεστώτος εδώ και χρόνια Χαρδαβέλα!

Δεν την έβγαλε, φυσικά, για να προβοκάρει το "αυθόρμητο κίνημα", όπως λένε μερικοί.

Αλλά γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση που προετοιμάζουν, μέσα από τέτοιου είδους... αγανακτίσεις!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_02.html

3 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

χωρίς να ξέρω τι και πως, χωρίς να λέω ότι όλοι αυτοί είναι μία εννιαία ομάδα, πολύ χαϊδεμα από κανάλια που ταυτίζονται με ...άλλα

Διαχειριστής είπε...

Αυτό ακριβώς. Δεν τους έπιασε ξαφνικά το... αντιαστασικό τους.
Σε προηγούμενες συγκεντρώσεις μας ζάλιζαν μέρες πριν για τα μέτρα της αστυνομίας και πως αποκλίεται το κέντρο.
Τώρα ρεπορτάζ στο ρεπορτάζ.

Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Το μικρόβιο που έχουν κολλήσει αυτά τα "παιδιά" δεν το πήραν από κάποιο συγκεκριμένο τόπο. Δεν είναι ανάγκη να συγκεντρωθούν όλοι τους σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος, για να αρρωστήσουν. Είναι άρρωστα γιατί το μικρόβιο είναι παντού. Έτσι που να φαίνεται σαν να το κόλλησαν κάπου όλοι μαζί, πράγμα άτοπο. Γι’ αυτό πολλοί δεν πιστεύουν ότι είναι άρρωστοι άνθρωποι!
Μόσχος Εμμανουήλ Λαγκουβάρδος

Αν το μικρόβιο είναι παντού, πώς πρέπει να το εμποδίσουμε να κολλήσουμε όλοι, ώσπου να οδηγηθείς τελικά η ανθρωπότητα στην αυτοκτονία;
Μεγάλες μορφές του πνεύματος (Ρομαίν Ρολλάν, Έλιοτ κ.α. καλούν τους ανθρώπους να εμποδίσουν την αυτοκτονία της ανθρωπότητας.
Θα φερόμαστε όπως με τα μικρόβια. Θα ενισχύσουμε τον οργανισμό μας , ώσπου να βρεθεί κάποιο είδος πενικιλίνης, για να γλιτώσει ο κόσμος.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι τα άρρωστα αυτά παιδιά δεν έχουν ιδέα για την αρρώστια τους, όπως πολλοί δεν έχουν ιδέα ότι χάνουν την ελευθερία τους. Θεωρούν σκλαβιά σαν κοινωνική κατάκτηση.

Η θεραπεία τους αρχίζει από τη στιγμή που καταλάβουν ότι δεν είναι καλά, αν τους αφήσουν ο εγωισμός τους και η προπαγάνδα να κατανοήσουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Δημοσίευση σχολίου