Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πρότυπα συνέπειας λόγων και πράξεων: τί Παπούλιας, τι Αθανασιάδης.

«Να πληρώσουν όσοι κρύβουν τα εισοδήματά τους!», μας συμβουλεύει ο πρόεδρος της κατά ΠΑΣΟΚ δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Όπως ακριβώς έκανε και ο ίδιος, δανείζοντας «μαύρα λεφτά» στον Ανδρέα Παπανδρέου για να μπορέσει ο τελευταίος να δικαιολογήσει την αγορά του «κωλόσπιτου» στην Εκάλη. Σεβαστέ (λόγω ηλικίας και μόνον) Κάρολε, δεν πείθεις ούτε τους αφελείς. Γνωρίζεις ότι γνωρίζουμε για τον βίο και πολιτεία σου, οπότε μην το κουράζεις άλλο. Όπως οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα από εσένα, έτσι και εσύ να μην περιμένεις τίποτα από εμάς.
------------------------
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων, οι συνολικής καθαρής ισχύος 550 μεγαβάτ δύο μονάδες του Αμυνταίου, ενδεχομένως δε και άλλες δύο ανάλογης ισχύος της Καρδιάς, καθώς και η προγραμματισμένη νέα μονάδα της Φλώρινας είναι τα λιγνιτικά εργοστάσια που θα περάσουν στον έλεγχο του ιδιωτικού τομέα. Διαβάζοντας την είδηση, θυμήθηκα τον γραφικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέκο Αθανασιάδη. Αυτόν που είχε εμφανιστεί σε όλα τα τηλεπαράθυρα, τηλεφεγγίτες κλπ, και ορκιζόταν πως θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, αν επρόκειτο να περιέλθει η ΔΕΗ σε ιδιώτες. Αλλά που τελικώς ψήφισε ΝΑΙ, επειδή τον έπεισε η … εμπνευσμένη ομιλία του κ. Παπανδρέου στην βουλή.
Αυτόν που για να κρατάει και μία πισινή, ισχυρίστηκε ότι ψήφισε ΝΑΙ επειδή απειλήθηκε η ζωή του από ένα τηλεφώνημα που έλαβε από την Γερμανία. Βρέ Αθανασιάδη μου, επειδή δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα σκεφθείς για να εμφανιστείς και παλι στα τηλεπαράθυρα, για να μην αυτοεξευτιλίζεσαι (όχι πως με νοιάζει, αλλά κάποιοι πολίτες από την Κοζάνη σε τίμησαν με την ψήφο τους, μην τους διασύρεις με την επιλογή τους), να ξέρεις ότι εκεί γύρω στο φθινόπωρο (αν υπάρχει ακόμα αυτή η κυβέρνηση), θα κληθείς να πείς ακόμα ένα ΝΑΙ στο μνημόνιο 2, αλλά και στα νέα μέτρα που θα απαιτηθούν για την εκταμίευση της έκτης δόσης. Οπότε έχε το νου σου, προετοίμασε σιγά - σιγά τις αντιρρήσεις σου και την δημοσιότητα την έχεις εξασφαλισμένη. Και βεβαίως να σκεφθείς τις δικαιολογίες για το ΝΑΙ που τελικώς και πάλι θα ψηφίσεις.
Α.Α.

http://filotimia.blogspot.com/2011/07/blog-post_26.html

1 σχόλια:

GEORGE είπε...

http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/ Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας και αν θέλετε βοηθείστε για την ανέγερση της ιστορικής εκκλησίας όλων μας, της εκκλησίας των Ταξιαρχών, της Μονής Κερνίτσης ή απλά διαδώστε το μύνημά μας, γράψτε κάτι για μας ή απλά πάρτε το banner μας. Ευχαριστούμε και συγνώμη αν ενοχλήσαμε. http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου