Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κρίση εναντίον Οικογένειας … Ένα Εθνικό Ζήτημα

Την τελευταία χρονική περίοδο βιώνουμε την πιο μεγάλη οικονομική κρίση μετά το τέλος της Γερμανικής κατοχής.

Στον ορυμαγδό των απογοητευτικών εξελίξεων, προσπαθούμε να συλλέξουμε το σύνολο των πληροφοριών εκείνων, οι οποίες θα μας επιτρέψουν την όσο το δυνατόν πιο σωστή κατανόηση του ραγδαία μεταβαλλόμενου οικονομικού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.

Στην προσπάθεια μας όμως αυτή να αντιμετωπίσουμε την κρίση, η οποία σαρώνει κάθε πτυχή της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής ζωής της Ελλάδας, μας διαφεύγει μία βασική παράμετρος.

Η παρούσα κρίση είναι πάνω από όλα βαθιά ΕΘΝΙΚΗ.

Όχι βέβαια γιατί κινδυνεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αφού ο Ελληνικός λαός διαχρονικά έχει αποδείξει ότι στις διάφορες προκλήσεις απαντά με συνέπεια και σεβασμό στην ιστορία. Η παρούσα κρίση είναι εθνική γιατί πλήττει την υπόσταση και το μέλλον της χώρας γκρεμίζοντας έναν από τους θεμελιώδεις πυλώνες του Ελληνισμού…. την οικογένεια.

Με πρόσχημα την κρίση, όχι απλά υποθηκεύεται, αλλά επί της ουσίας αμφισβητείται η Εθνική επιβίωση της Χώρας.

Για την Ελλάδα η υπογεννητικότητα είναι πρόβλημα που ακουμπά την ίδια την ύπαρξη της, σε μία περίοδο κατά την οποία ο γεωγραφικός μας χώρος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο χωνευτήρι πλήθους μεταναστών, μη ελεγχόμενου και μη συμβατού με την Ελληνική κοσμοαντίληψη.

Η προστασία των οικογενειών θα πρέπει να είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας.

Η αυξανόμενη υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με την μεγενθυνόμενη γήρανση του πληθυσμού απειλούν τα θεμέλια του Έθνους.

Σε αυτήν την κακή δημογραφική συγκυρία και την εξίσου κακή μεταναστευτική μας πολιτική έρχεται η άβουλη, μνημονική Κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ., όχι να προστατεύσει, αλλά αντίθετα, να στοχοποιήσει την οικογένεια.

Δίδεται η εντύπωση, πως οι οικογένειες στην προσπάθεια τους να προσφέρουν στην Πατρίδα, τιμωρούνται δεχόμενες διαρκώς πρόσθετα οικονομικά βάρη, με το πρόσχημα των «έκτακτων οικονομικών συνθηκών».

Ο παρακάτω πίνακας, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη φορολογική επιβάρυνση μίας μέσης ελληνικής οικογένειας, είναι ενδεικτικός…


Υπολογίζεται πως σήμερα στην Ελλάδα δέχονται τις παραπάνω επιβαρύνσεις 2.000.000 περίπου νοικοκυριά.

Σε ετήσια βάση προκύπτουν έσοδα, μόνο από αυτά, της τάξεως των 12 δις ευρώ (5.850€ Χ 2.000.000).

Χαρακτηριστικά επισημαίνεται, με τα καινούργια αφορολόγητα όρια, ότι ένας τρίτεκνος με εισόδημα 24.000 ευρώ, θα πληρώσει φέτος 2.720 ευρώ, ενώ μέχρι πέρυσι θα ήταν αφορολόγητος.

Τα μεγέθη αυτά είναι ιλιγγιώδη.

Η μέση Ελληνική οικογένεια τιμωρείται στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της και για την Πατρίδα.

Το ΠΑΣΟΚ στερεί στους οικογενειάρχες την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα της αποταμίευσης και επένδυσης προς όφελος των επόμενων γενεών.

Το κέρδος που έχει από την εργασία του ο απλός οικογενειάρχης, το καταναλώνει πληρώνοντας αλλεπάλληλες φορολογικές επιδρομές.

Προκειμένου να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, θα πρέπει στο σημείο αυτό να επισημανθεί πως το Πα.Σο.Κ., ως «σοσιαλιστικό κίνημα», είναι σήμερα εν έτει 2011, για πρώτη φορά συνεπές με τις σοσιαλιστικές καταβολές του.

Ανακαλύπτοντας το σοσιαλιστικό DNA του, το οποίο έχασε κάπου στην δεκαετία του ‘80, έρχεται σήμερα, στον 21ο αιώνα να θυμηθεί την πολιτική σοσιαλιστικών κυβερνήσεων που έχουν χαθεί στην ιστορική λήθη, απαγορεύοντας επί της ουσίας στους Έλληνες να διαχειρίζονται όπως επιθυμούν τον πλούτο που παράγουν. Επιπρόσθετα, μέσω των επιβαρύνσεων που επιβάλει στις τρίτεκνες και στις πολύτεκνες οικογένειες, επί της ουσίας φορολογεί την γέννηση κάθε παιδιού, αντιγράφοντας για άλλη μία φορά τις πρακτικές άλλων σοσιαλιστικών, αδελφών κυβερνήσεων, με τη σταλινική τους μορφή.

Για πρώτη ίσως φορά, το Πα.Σο.Κ. λέει την αλήθεια φέρνοντας τον σοσιαλισμό στην πιο αλλόκοτη μορφή του.

Καταφέρνει την ίδια στιγμή να επιβάλει όλες τις στρεβλώσεις του σοσιαλιστικού και του άκρατου νεοφιλελεύθερου συστήματος, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό, καταστροφικό συνδυασμό για την Ελληνική οικογένεια, για την Ελλάδα.

Ακόμα και έτσι όμως, η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ. για καθαρά ιστορικούς λόγους θα πρέπει να μας απαντήσει, πώς εξαφανίζονται αυτά τα τεράστια ετήσια έσοδα της τάξεως των 12 δις €, που προκύπτουν από την αφαίμαξη των Ελληνικών οικογενειών, με ποιά λογική πλήττεται τόσο βάναυσα η Ελληνική οικογένεια και με ποια λογική βάλλεται με αυτόν τον τρόπο το μέλλον της Ελλάδας;

Σήμερα η Ελλάδα δίνει την ύψιστη μάχη.

Αγωνίζεται να μην απολέσει την αξιοπρέπεια της, μάχεται για να επανεκκινήσει όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που της εξασφάλισαν την αδιάλειπτη πορεία της ανά τους αιώνες, μάχεται για να καταστήσει σαφές σε όλους πως η Ελλάδα είναι οι Έλληνες.

Δεν πρόκειται να σωθεί καμία Ελλάδα, εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Οι Έλληνες είναι η Ελλάδα.

Οι οικογένειες και μάλιστα οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες, ως δομικό κύτταρο αυτής της προσπάθειας, πρέπει να προστατευθούν, προκειμένου να προσφέρουν το ύψιστο αγαθό … το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλάδας.

Κώστας Ζωντανός
(Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ)


http://www.antinews.gr/2011/10/15/127403/

Σχόλιο ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ: Δεν ξέρω κατά πόσο οι απόψεις αυτές λένε κάτι και στις θέσεις της ΝΔ.
Η προσπάθεια του Καραμανλή για ενίσχυση της τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας αποδυναμώθηκε από συνδικαλιστές της και στελέχη της.
Και μέχρι τώρα δυστυχώς μόνο ο Ροντούλης από το ΛΑΟΣ λέει κάτι.
Οι της ΝΔ ασχολούνται με το life style και βέβαια πολλά παιδιά και life style είναι ασυμβίβαστα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου