Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Μην πείτε στον Γιώργο ότι παραιτήθηκε και στον Αντώνη ότι συγκυβερνά.

Το ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας μας είναι θεατρικό και κινείται αυτόνομα, δηλαδή βασίζεται σε τεχνητές κομματικές αντιπαραθέσεις, χωρίς πραγματικές κοινωνικές αναφορές, είναι γνωστό και το έχουμε κι εμείς επισημάνει πολλές φορές. Το ότι όμως αυτό το θεατρικό πολιτικό σύστημα θα γινόταν και θέατρο του παραλόγου, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Καλείται τώρα ένας ολόκληρος λαός να πιστέψει ότι ο κ. Παπανδρέου είναι παρών και δεν έχει παραιτηθεί και ότι ο κ. Σαμαράς κάνει αντιπολίτευση και δεν συγκυβερνά!

Από το ένα μέρος έχουμε τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος, αφού τον πέταξαν κακήν κακώς έξω από την κομματική ιδιοκτησία του πατέρα του, εκείνοι που δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους, αυτός παριστάνει ότι δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του και μόλις χθες στη Βουλή, θέλησε να μας πείσει ότι είναι ο εγγυητής της ενότητας στο ΠΑΣΟΚ και ο εμπνευστής και εγγυητής της καλής πορείας της χώρας!!!
Προφανώς, κανείς δεν πρέπει να πει στον άνθρωπο αυτόν ότι τον έχουν παραιτήσει οι ίδιοι οι δικοί του.

Από το άλλο μέρος έχουμε τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος, αν και συγκυβερνά 100% μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ, εντούτοις θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν έχει καμία ουσιαστική σχέση ή συμμετοχή στην παρούσα κυβέρνηση. Ότι κάνει σκληρή αντιπολίτευση και πως ό,τι ψηφίζει το κόμμα του (στο οποίο ο ίδιος επιβάλλει αυστηρή κομματική πειθαρχία), είναι άνευ πολιτικής αξίας.
Και εδώ κανείς δεν πρέπει να πει στον κ. Σαμαρά ότι συγκυβερνά και ότι έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη για κάθε απόφαση που λαμβάνει, νόμο που ψηφίζει ή μέτρο που επιβάλει η κυβέρνηση Παπαδήμου.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/12/blog-post_4412.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου