Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η απόλυτη σύγκλιση και το απόλυτο θέατρο.

Ο κ. Παπαδήμος αποκάλυψε χθες το απόλυτο θέατρο των δήθεν πολιτικών διαφωνιών των κομματικών αρχηγών. Απόλυτη σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών διαπίστωσε και ανακοίνωσε ο ίδιος. Κανένας πολιτικός αρχηγός δεν έχει το πολιτικό θάρρος να βγει και να στηρίξει ο ίδιος τις εντολές της τρόϊκας. Έχουν βάλει μπροστά τον κ. Παπαδήμο και οι υπόλοιποι επιδίδονται στις αγαπημένες τους πολιτικές πιρουέτες για κομματικούς χαχόλους, με διαρροές για δήθεν διαφωνίες, για κόκκινες γραμμές και άλλα χαρωπά. Μέχρι και ο κ. Παπανδρέου!!! ακούστηκε προχθές να μιλάει για μη μείωση μισθών και ημερομισθίων, ενθυμούμενος άλλες θεατρικές εποχές

Η απόλυτη συμπαιγνία μεταξύ των δήθεν σοσιαλιστών και των δήθεν φιλελεύθερων αποκαλύπτεται πλέον στη χώρα μας. Ενώ προς τα έξω θέλουν να δείξουν δήθεν διαφωνίες και σκληρές πολιτικές αντιπαραθέσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα έδρανα της Βουλής, πίσω από την αυλαία είναι σε πλήρη συνεργασία για το μοίρασμα των λάφυρων της εξουσίας.

Και στο παιχνίδι αυτό της απόλυτης σύγκλισης δεν είναι μόνο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, αλλά και όλα τα φερόμενα ως αριστερά κόμματα, τα οποία τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να κληθούν από το λαό να κυβερνήσουν και να είναι υποχρεωμένα να κόβουν μισθούς και συντάξεις υπέρ του κεφαλαίου που τα στηρίζει.
Για τέτοια είμαστε τώρα. Καλά τα πάνε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/01/blog-post_2290.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου