Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η πίτα της ΕΛΕΤΑΕΝ (και συμβουλές σε πολιτικούς)


Ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών σύμβουλος σε δικαιώματα άνθρακα, και η ΝουΔού (τι καλό όνομα έχει αφήσει ο Σιούφας... μπρρρ... ρωτήστε στον ΣΕΒ. Για Πασόκους, δεν λέω, πιπέρι...)

Όχι, δεν νομίζω ότι ο Πάγκαλος είναι στο κόλπο. Περαστικός.


Αυτή είναι η (πραγματική) πίτα της ΕΛΕΤΑΕΝ. Αλλά ντρέπονται και δεν θέλουν να φαίνονται. Αλλά πώς κάνει lobbying χωρίς να φαίνεσαι; Αααα... η WWF! Και να ακριβύνει το ρεύμα τόσο, που το Ειδικό Τέλος ΑΠΕ να φαίνεται αρνητικό!


Θα κλείσω την εορταστική αυτή ανάρτηση με συμβουλές σε πολιτικούς. Τα εταιρικά συμφέροντα και μάλιστα τα "περίεργα" εταιρικά συμφέροντα έχουν κάπως ...διαφημιστεί στην Ελλάδα. Όπως θα δείτε στον "χάρτη της φρίκης" η ΡΑΕ έχει βάλει αιολικά σε όοοολη την Ελλάδα. Εάν λοιπόν, σε καιρό ακεφιών θέλετε να συσπειρώσετε, όλους, τους βασικά αδιάφορους ή αρνητικούς, εναντίον σας, προωθήστε την καταπάτηση και καταστροφή της περιοχής τους και βοηθήστε να τους ανέβει και άλλο το ρεύμα. Το παρά πόδας του ...Ζαχαριάδη ωχριά μπροστά στις λεμονόκουπες. Ελπίζω να είμαι σαφής. ΔΕΝ χρειάζονται άλλες μελέτες. Δείτε (οι της ΝΔ) τι κάνει το αδερφόν κόμμα στην Ισπανία (δεν χρειάζεται καν να καταλαβαίνετε πολλά Ισπανικά, και μεγαλώνει με κλικ):


Οι Γάλλοι ζητούν εγγυήσεις απόδοσης από τους αιολικούς (ο πιο εύκολος τρόπος: Πόσο (πραγματικό, όχι από υπολογισμούς μαϊμούδες) καύσιμο θα μου γλυτώσεις; Οι Γερμανοί τις εξάγουν αλλά μέχρι και η Ζήμενς τις έφτυσε τις ΑΠΕ. Οι Ισπανοί μπαϊλντισαν (αλλά η Iberdrola και οι Gamesa θέλουν να μας [λογοκριμένο]. Και να διαβάζετε, όλοι σας, τι υπογράφετε! Και του χρόνου.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_24.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου