Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Προφυλάκιση Εφραίμ: Η αιχμή της σύγκρουσης Αμερικής-Ρωσίας

Στην «αιχμή» της μετάβασης στο νέο κατοχικό μας χρόνο (ημέρες Χριστουγέννων) σκηνοθετήθηκε ένας νέος κρίκος στην σκευωρία του Βατοπεδίου, δηλαδή στην κλιμάκωση των παρακρατικών σκευωριών γύρω από το «σκάνδαλο», με την προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ.
Είναι να απορεί κανείς ότι κάποιοι που θέλουν να το παίξουν «ουδέτεροι» και «αμερόληπτοι», χάνουν για άλλη μια φορά το δάσος πίσω από το δέντρο: Δεν διακρίνουν την καραμπινάτη και αυθάδη σκευωρία των πολύχρωμων ανδρεικέλων, των παρακρατικών μηχανισμών και μυστικών υπηρεσιών και μιλάνε για τις «ενοχές» του Εφραίμ!!!

Ταυτίζουν δηλαδή τα πρωτεύοντα (την παρακρατική σκευωρία και τη δικτατορική ασυδοσία του πολιτικού παρακράτους) με τα δευτερεύοντα στοιχεία της υπόθεσης: Τις τυχόν ευθύνες του μοναχού και τις «ανορθόδοξες» πράξεις του…

Σημείωση: Η «αμεροληψία», η «αντικειμενικότητα» και η «ουδετερότητα» είναι δόλιοι μύθοι του καθεστώτος. Αποτελούν τα ύπουλα τεχνάσματα των «ίσων αποστάσεων». Αποτελούν συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις που εξωραΐζουν, συγκαλύπτουν και δικαιολογούν τα εγκλήματα της εξουσίας και τις καθεστωτικές σκευωρίες.

Τέτοιες «αμεροληψίες» ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ δολίως υπέρ του κατοχικού καθεστώτος των ανδρεικέλων και των αφεντικών τους.

Το χειρότερο για όλους αυτούς τους δήθεν «αμερόληπτους» και τους δήθεν «υπερασπιστές της Ορθοδοξίας» είναι τούτο: Εστιάζοντας στα επιμέρους και τριτεύοντα στοιχεία του «σκανδάλου» («αμαρτίες» του Εφραίμ), ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ πλήρως με όλη την αφηνιασμένη προπαγάνδα των ανδρεικέλων της διεθνούς τοκογλυφικής χούντας και των προπαγανδιστικών της στρατηγικών.

Μια προπαγάνδα που έχει βγάλει τελεσίδικη δικαστική καταδίκη του γέροντα (καταδίκη δίχως να έχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ δικαστικά ακόμα ΤΙΠΟΤΑ) και το χειρότερο: Μια προπαγάνδα που έχει σαν ΒΑΣΙΚΟ στόχο τη γελοιοποίηση, τον χλευασμό και την κατασυκοφάντηση του ράσου και της Ορθοδοξίας…

Μόνο και στο ελάχιστο να παρακολουθήσει κανείς τα μεγάλα λαρύγγια της νεοταξικής προπαγάνδας και των καθεστωτικών σκευωριών (Mega- Αντέννα- και CIA), θα διαπιστώσει άμεσα, τα στρατηγικά και τακτικά πολιτικά παιχνίδια που παίζονται με την ανακύκλωση της βατοπεδιανής σκευωρίας και την προφυλάκιση του Εφραίμ: Τέτοια αφηνιασμένη γελοιοποίηση του ράσου και τόσος υστερικός χλευασμός και κακουργηματική επίθεση εναντίον της Ορθοδοξίας και των συμβόλων της δεν έχει ξαναγίνει...

Θα μπορούσαν αλήθεια να λιθοβολήσουν με τέτοιο υστερικό μένος το Κοράνιο;

Και η όψιμη επιστράτευση του «λαγού» Καρατζαφέρη και των «μαϊμούδων» του υπέρ του Εφραίμ εντάσσεται μέσα στη σκηνοθετημένη σκευωρία «μαγαρίσματος» της Ορθοδοξίας.

Ο Καρατζαφέρης χρησιμοποιείται συνειδητά από τους «νταβάδες» του, για να δώσει το τεκμήριο και το άλλοθι, έτσι ώστε να στιγματίζεται σαν «ακροδεξιά» κάθε στήριξη του ράσου και της Ορθοδοξίας…

Αυτός ο κυνικός τσαρλατάνος της πολιτικής αποσύνθεσης, που αποκαλούσε το Βατοπέδιο «Βαλτοπέδιο» και τους Εφραίμ και Αρσένιο «εταιρεία δολοφόνων», που κερδοσκόπησε εκλογικά πάνω στο «σκάνδαλο» εναντίον της ΝΔ, έρχεται σήμερα να «γλείψει εκεί που έφτυνε».

Οι στόχοι προφανείς και διατεταγμένοι: Να «μαγαρίσει» τις λαϊκές κινητοποιήσεις υπέρ του Εφραίμ και παράλληλα να «ψαρέψει» ψήφους και να συμψηφίσει έτσι ένα μέρος της «χασούρας» από τη συμμετοχή του στην τρικομματική χούντα…

Αύριο για να τον σώσουν τα αφεντικά του θα του δώσουν την εντολή να φύγει από τη συγκυβέρνηση…

Η σκανδαλιστική σκευωρία γύρω από το Βατοπέδιο και τον Εφραίμ έχει πολυεδρικές διαστάσεις και στόχους.

Από την πρώτη στιγμή αναλύσαμε διεξοδικά αυτήν τη σκευωρία.

Διαβάστε πολλά κείμενα τα οποία περιέχονται εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6169

Μια σημαντική διάσταση, ωστόσο, αυτών των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών δεν την αναδείξαμε ικανοποιητικά: Τη διάσταση της σύγκρουσης Αμερικής και Ρωσίας.

Η προφυλάκιση του Εφραίμ που πραγματοποιήθηκε στην «αιχμή» του παλιού με το νέο χρόνο, προβάλλει και την ΑΙΧΜΗ της σύγκρουσης του πλανητικού ιμπεριαλισμού με τη Ρωσία.

Ένα απόσπασμα από άρθρο που γράψαμε το Νοέμβριο του 2008 είναι αρκούντως διαφωτιστικό:

«Αν θέλουμε να βλέπουμε το ΔΑΣΟΣ και όχι μόνο το ΔΕΝΤΡΟ, ας θυμόμαστε κάθε μέρα και κάθε ώρα, αυτό το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ και ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΟ κείμενο:

«ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση.

Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις.

Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.

Διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις…

Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»-29.6.07

Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά»

Ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται ΕΔΩ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4968

Η νέα σκευωρία με την προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ αρχίζει να υφαίνεται μετά το ταξίδι του στη Ρωσία και τις επαφές του με τον Πούτιν.

Και μόνο αυτό αποκαλύπτει περίτρανα και τελεσίδικα τη σκευωρία της προφυλάκισης και τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης…

Η Ρωσία βρίσκεται σταθερά και συστηματικά στο στόχαστρο του πλανητικού ιμπεριαλισμού και ιδιαίτερα της αμερικάνικης αυτοκρατορίας.

Και μόνο αυτό αποδεικνύει ότι η Ρωσία δεν έχει ΑΚΟΜΑ ενσωματωθεί στο παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό κύκλωμα.

Το να εξισώνει κανείς σήμερα το πλανητικό ιμπεριαλιστικό τέρας της Αμερικής και της ΕΕ με τη Ρωσία διαπράττει μέγα πολιτικό λάθος, το λάθος της δολιότητας των «ίσων αποστάσεων», το οποίο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μεροληπτεί και ΣΤΗΡΙΖΕΙ τη Νέα Τάξη.

Η ηγεσία του ΚΚΕ διαπράττει αυτό το ολέθριο λάθος…

Η Ρωσία, μέσα στον κλοιό της αφόρητης ασφυξίας που έχει επιβάλλει η Νέα Τάξη και ιδιαίτερα ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, ΑΝΑΖΗΤΕΙ μονοπάτια διεξόδου και απελευθέρωσης από το νεοταξικό κλοιό στη νευραλγική περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής.

Η Ελλάδα αποτελεί προνομιακό χώρο για τη Ρωσία για πολλούς λόγους που δεν μπορεί να αναλυθούν εδώ.

Τα μεγάλα, ωστόσο, αφεντικά του προτεκτοράτου-Ελλάς, δια πυρός και σιδήρου, ανακόπτουν κάθε απόπειρα, έστω και ελάχιστη, σύνδεσης και συνεργασίας της Ελλάδας με τη Ρωσία.

Το πώς εξόντωσαν και λιθοβόλησαν τον Κώστα Καραμανλή το αποδεικνύει.


Αποκαλυπτικότατη είναι και η «προειδοποίηση» του Συγκροτήματος που παραθέσαμε…

Ένα από τα ισχυρά «ατού» της Ρωσίας είναι η Ορθοδοξία…

Επιχειρεί έτσι να δημιουργήσει «αγωγούς» με βάση το κοινό Ορθόδοξο φρόνημα των λαών Ελλάδας και Ρωσίας.

Οι δεσμοί με το Άγιο Όρος, το Βατοπέδιο και τον Εφραίμ εντάσσονται μέσα σε αυτή τη στρατηγική της ρώσικης πολιτικής. Το ίδιο και το ταξίδι του Εφραίμ στη Ρωσία…

Η Νέα Τάξη, όμως, δεν θέλει κανένα ΔΕΣΜΟ μεταξύ των Ορθόδοξων λαών, καμία συνεργασία με τη Ρωσία που στοχεύει να την καταλύσει…

Ο Γέροντας Εφραίμ τιμωρήθηκε γι’ αυτό του το «ατόπημα», όπως και ο Καραμανλής…

Η προφυλάκιση του Εφραίμ αποτελεί την πολιτική αιχμή της σύγκρουσης Αμερικής-Ρωσίας.

Ακριβέστερα: Αποτυπώνει τη δικτατορική αυθάδεια και τη λύσσα του πλανητικού ιμπεριαλισμού εναντίον κάθε επαφής της Ελλάδας με τη Ρωσία.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και το ελληνικό παρακράτος ΕΚΤΕΛΟΥΝ αυτές τις εντολές των αφεντικών τους με υπερβάλλοντα ζήλο και υστερικό φθόνο εναντίον της Ορθοδοξίας…

ΟΥΤΕ αυτά τα χαρακτηριστικά του παγκόσμιου πολέμου που έχουν κηρύξει οι δήμιοι του κόσμου εναντίον των εθνών, των λαών και των Ορθόδοξων ιστών, δεν μπορούν να διακρίνουν οι δήθεν «αμερόληπτοι». Αυτοί βλέπουν τα «ελαττώματα» του Εφραίμ την ώρα που η Νέα Τάξη πάει να μας κατασπαράξει ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ…

Εάν δεν είναι «εγκάθετοι» και «όργανα» της νεοταξικής προπαγάνδας είναι βλάκες αθεράπευτοι και θλιβεροί…

http://resaltomag.blogspot.com/2012/01/blog-post_02.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου