Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα έρθει ο Μόσκοβος

Οκ κάνανε τo Happening σε όλη την Ευρώπη… 100 εδώ 50 παραπέρα και οργανώθηκε και πάλι μέσω διαδικτύου και τους ευχαριστήσαμε.

Τα ΜΜΕ έπαιξαν το Θέμα στην γραμμή “αλλάζει το κλίμα κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο Γαλανός” και σε αυτή την γραμμή θα συνεχίσουν για όσο το θέμα τσουλάει. Και από ότι βλέπω στα blogs το θέμα τσουλάει και “τσιμπάει” επικαιρότητα που κοιμίζει.

Ας το τελειώσουμε τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαστε πάλι εδώ και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων ψηφίζονται. Οι πολιτικοί αδιαφορούν για τέτοια event και όχι μονό σε ελληνικό επίπεδο. 8 Χρόνια εξαθλίωσης υπόσχεθηκε ο Παπαδημος.

Για να ξέρουμε που είμαστε θα πρέπει να ειπωθεί ότι έξω, δεν συζητούν αν θα ρημάξουμε αλλά που τους συμφέρει να ρημάξουμε. Μέσα ή έξω από το ευρώ;

Για να κινηθούμε πρέπει να ξέρουμε ένα μόνο πράγμα. Δεν θα έρθει ο Μοσκοβος. Ούτε τούτη τὴν ἄνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, ούτε τοῦτο τὸ καλοκαῖρι, δεν θὰ ῾ρθεῖ ὁ Μόσκοβος, ραγιάδες, ραγιάδες, νὰ φέρει τὸ σεφέρι.

Μόνοι μας είμαστε και εάν εμείς δεν αγωνιστούμε θα μας σβήσουν από τον χάρτη για να λύσουν το δικό τους πρόβλημα. Αν δεν αγωνιστούμε δεν στήνεται Φιλελληνισμός όπως έγινε και στο παρελθόν. Αν δεν αγωνιστούμε δεν αλλάζει τίποτα.

Δεν πρέπει να ελπιζουμε τίποτα και δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα για να γίνουμε ελεύθεροι. Και ο Ελευθερος άνθρωπος είναι πανίσχυρος άνθρωπος

papaioannou.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου