Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Όσοι επικαλούνται «αριστερούς» και «δεξιούς», εν έτει 2012, είναι απλά προσκυνημένοι


Σήμερα είμαι ...τέζα, και θα σας πω ό,τι μού κατεβαίνει από το κεφάλι μου.

Και άλλα στοιχεία λένε ότι η Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος δεν ήταν απλά Ευρωπαϊκό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο (και στην Ανταρκτική έκανε ...ζέστη, πείτε μου για ανθρωπογενή υπερθέρμανση το 1.000 μΧ δηλαδή). Ο Δήμας δεν θα είναι υποψήφιος, καλύτερα, γιατί θα τον ονομάτιζα για μαύρισμα, καθ' ότι είναι η αρσενική εκδοχή της Μπιρμπίλη. Ο Παπακωνσταντίνου είναι η Χατζηαβατική εκδοχή της Μπιρμπίλη, ο Ομπάμα είναι η αφροαμερικανική εκδοχή της Μπιρμπίλη, λέει ναι σε όλα πλην κάρβουνου, οι Αυστραλοί στο Queensland απο-Μπιρμπιλοποιήθηκαν, η Γερμανία και αυτή ταλανίζεται, όλο και περισσότεροι φωνάζουν αλλά οι Πράσινοι κυβερνούν. Ζήτω η ελεύθερη Πολωνία λέω εγώ, θα αρχίσω να υποψιάζομαι μετά 1,5 χρόνο γερμανοφοβίας ότι τελικά οι Πράσινοι είναι ...Σοβιετική εφεύρεση. Η εκδίκηση του Αντρόποφ.

Στα δικά μας ο Περιστέρης κλαίει με κροκοδείλια δάκρυα που δεν τον επιδοτήσαμε περισσότερο, αλλά αν του δώσουμε τον λιγνίτη, θα λυθεί του πρόβλημά του. Οι απόψεις του για ΑΠΕ είναι επιεικώς, λανθασμένες (αλλά βγάζει ανέξοδα λεφτά με αυτές). Το ότι τα φ/β διαφημίζονται με την ίδια μεθοδολογία που διαφημίζονται οι βιομαγνητικές παντόφλες, είναι δείγμα ότι και στην Ελλάδα θα σκάσει η φούσκα, και θα χάσει λίγος κοσμάκης λεφτά και ίσως γλυτώσει η πλειοψηφία. Θα το πω απλά: Τα έσοδα των Περιστεροκοπελουζομυτιληναίων είναι τα έξοδα των υπολοίπων, εγώ είμαι με τους υπόλοιπους. Ο Μυτιληναίος μπορεί να είναι και βιτρίνα άλλων, το υποψιάζομαι από καιρό και δεν με ευχαριστεί...

Βαρετά πράγματα, αν δεν πληρωνόταν από την τσέπη μας. Όταν σε ύφεση οι πολιτικοί ακολουθούν πολιτική που βαθαίνει την ύφεση και αυξάνει και την ενεργειακή φτώχεια και τον πληθωρισμό, κάτι δεν πάει καλά με τους πολιτικούς.

Εκλογές; Μόνο εάν οι ξένοι αφέντες μας και οι κληρονομικοί ντόπιοι εκπρόσωποί τους βεβαιωθούν ότι θα βγει αυτό που θέλουν: Γερμανικό Ευρωπαϊκό κόμμα, μπλε, πράσινο, πρασινομπλέ, τυρκουάζ, με ροζ πουά, ό,τι χρώμα θέλει ας είναι. Εγώ από Ευρωσκεπτικιστής εξελίσσομαι σε Ευρωαλλεργικό, δηλαδή τέτοια συλλογή από σκατά δικαιολογείται μόνο από ότι είναι αχυράνθρωποι, βιτρίνες σε διατεταγμένη υπηρεσία...

Τα αντι-μνημονιακά κόμματα καλά θα κάνουν να δουν ότι δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί σήμερα. Υπάρχουν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί. Οι ΓερμανΕυρωπαϊστές, και οι ...άλλοι. Όσοι επικαλούνται εν έτει 2012 αριστερούς μπαμπούλες, η δεξιούς μπαμπούλες είναι απλά μεταμφιεσμένοι μνημονιακοί. Η λιτότητα, εδώ που είμαστε, είναι αναπόφευκτη. Η εκχώρηση κυριαρχίας, όμως, δεν θα έπρεπε να είναι.

Εγώ θα ψηφίσω όποιον καταλάβει τι λέει το γράφημα στην αρχή της ανάρτησης, που ξεκίνησε από εδώ.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2012/03/2012.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου