Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Άνθρακες ο θησαυρός


http://thegwpf.org/uk-news/5499-bbc-pension-fund-big-climate-investors-concerned-about-misinvestment.html

Θυμάστε πόσοι έχασαν λεφτά στο ΧΑΑ το 2000-2001 (χάρη στην καλλιέργεια επενδυτικής νοοτροπίας από την Πειραιώς, την Ελλάδος και τον ...Βενιζέλο); Θα το θυμάστε αυτό. Δεν θα θυμάστε πόσοι έχασαν λεφτά σε άλλες μεγαλύτερες χρηματιστηριακές απάτες, ή στις Αλβανικές πυραμίδες, ή στις Ολλανδικές τουλίπες; Ένα σωρό κορόϊδα...

Τώρα συνταξιοδοτικά ταμεία κορόϊδων που πίστεψαν στις ευρωπαπάρες της κλιματικής αλλαγής και των δικαιωμάτων άνθρακα (των Ευρωπαϊκών -- τα Αμερικανικά έκλεισαν προ πολλού) ζητάνε από τους "Ευρωπαίους" να τα ανεβάσουν, μπας και περισωθούν. Με νοιάζει; Με νοιάζει, επειδή τα δικαιώματα άνθρακα τα θέλουν και τα αιολικά τρωκτικά για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους, και είναι φόρος στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Με την Ευρώπη να τραγουδάει Ισπανικά τραγούδια, θα έχει πλάκα να δούμε μέχρι που φτάνει το θράσος.

Μαύρο, κατάμαυρο, πίσσα και κατράμι σε όποιον πολιτικό, οποιουδήποτε κόμματος, προωθεί φούσκες, απάτες, ΑΠΕ, και πράσινη ανάπτυξη. Μην ντρέπεστε, να τους ρωτάτε. (Και στους ασφαλισμένους του BBC, ας προσέχατε σε τι ανοησίες βάζατε τα λεφτά σας, ή, αγγλιστί, eat shit and die).

archaeopteryxgr.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου