Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ντόρα ακούω και Ντόρα δεν βλέπω…

Όταν η Ντόρα ήταν αρχηγός της ΔΗΣΥ (ΔΙομηΣΙ %) δεν άφηνε Mega για ΣΚΑΙ που να μην εμφανιστεί. Περιμέναμε όλοι τώρα, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, να βγει στην πρώτη γραμμή και να πάρει στις πλάτες της την παράταξη. Εκτός εάν θεωρούν ότι η εξαφάνιση της, προσφέρει περισσότερα στον προεκλογικό αγώνα.
Άλλωστε η Ντόρα είναι με το ένα πόδι στο Μαξίμου, ως πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός.
Υπερβολές; Για θυμηθείτε, ο Κουβέλης στήριξε Μητσοτάκη; Οι κακές γλώσσες λένε “Μία φορά Μητσοτάκης, πάντα Μητσοτάκης”.
Το ΝΔ – ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ να το θεωρείτε δεδομένο, αρκεί να τους βγουν τα νούμερα.
Γιατί με κάτι νούμερα τύπου Κοντογιάννη, μην είστε σίγουροι ότι θα ανέβουν τα ποσοστά…
Μιλάμε ότι το άτομο ξεπέρασε και τους νοσηρούς εγκεφάλους που τον θέλουν πάνω από την Αυγερινοπούλου στο ψηφοδέλτιο για την Ηλεία… Δηλαδή ότι ο λαός πέταξε από την
πόρτα, να του τον φέρουν απο το παράθυρο! Και δηλώνει ο γίγαντας “Η Αυγερινοπούλου δεν ενδιαφέρεται για το καλό της πατρίδας!!”. Εντέλει στην Ελλάδα πατριώτης θεωρείται μόνο ο πραξικοπηματίας, ο φυτευτός.

Για την ΠΑΣΟΚάρα δεν το συζητάμε. Εάν βγει ο Πύρρος από το επικρατείας, θα πρέπει να πάρει το χρυσό μετάλλιο αυτοκτονίας.
Οι κακές γλώσσες μιλούν ακόμα και για μονοψήφιο, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν φταίει ο Βαγγέλης. Αν ήταν άλλος στην θέση του, το 8αράκι θα το είχε γκαραντί.

Επιτέλους, ο καπιταλισμός θριαμβεύει! Το τελευταίο προπύργιο του υπαρκτού σοσιαλισμού, το ΚΚΕ προβλέπεται να μπει με δυσκολία στην βουλή. Που ‘σαι Μακάρθυ για να δεις, τα παιδιά της αλλαγής!

Πολλοί απορούν πως είναι δυνατόν ο Τσίπρας να έχει τον Τατσόπουλο στα ψηφοδέλτια. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί πολύ να αποφύγει την …πρωτιά στις εκλογές!
Μάλλον θα χρειαστεί και τον Βαλλιανάτο, γιατί όταν σε βρίζει ο Πάγκαλος, πηγαίνεις για πρωθυπουργός. Εάν σε βρίζει και ο Κον Μπεντίντ, τότε βάζεις υποθήκη για Τσε!

Σε μία πολιτισμένη χώρα, η Ρεπούση θα είχε καταδικαστεί για άρνηση γενοκτονίας. Στην Ελλάδα λίγο ακόμα και θα την κάναμε πρωθυπουργό… Με αντιπρόεδρο τον φεντεραλιστή!

Πάντως δεν έχουν δίκιο αυτοί που παρομοιάζουν τον Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εάν δείτε το καστ που κουβάλησε στις Βρυξέλλες ο Αντώνης, θα αναφωνούσατε “Βρε αυτός μου θυμίζει τον Κατσιφάρα!”… και στυλιστικά.
Θα αρχίσω να πιστεύω ότι το ΕΚΚΕ ήταν δημιούργημα των οίκων Λουί Βιτόν και Μπέρμπερυς. Πραγματικό φυτώριο πελατολογίου!

Δημοσιογράφοι τα έπαιρναν από τον Άκη; Κοίτα να δεις που θυμήθηκα την απίστευτη ιστορία που μου είχε διηγηθεί ο Φαραώ:
Στο συγκρότημα Λαμπράκη, εποχές χρηματιστηρίου, τότε που όλοι αποθέωναν τον Σημίτη και τον γίγαντα Άκη που έβριζε τον κακό Μιλόσεβιτς, γυρνά ένας αριστερός γίγαντας της δημοσιογραφίας και λέει σε ομοϊδεάτη του γεμάτος ενοχές: “Σύντροφε… πήρα Μερσεντές!” και σκύβει το κεφάλι γεμάτος ντροπή…
“Μη νιώθεις άσχημα σύντροφε!” απαντά ο έτερος αγωνιστής. “Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε. Για να πάρουν όλοι Μερσεντές! Το είχε πει και ο Μαρξ”!
Στην Ελλάδα μόνο μεγαλούργησε ο Μαρξ. Ακόμα και η Πόπη με το ταγάρι και την αξύριστη μασχάλη, βρέθηκε με σκάφος Φερέτι στην Αντίπαρο…

…είχα και εγώ παπού στα SS. Έχετε με υπ’ όψιν σε περίπτωση που χρειαστείτε “προοδευτικό” αντιπρόεδρο.

Τυφώνας.

olympia.gr

1 σχόλια:

ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΣ είπε...

Η Θεοδώρα Μπακογιάννη έχει για τα εθνικά θέματα, μεταναστετυτικό, παιδεία, οικογένεια, άμυνα κλπ ιδεολογία ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου