Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Εχθρός της κοινωνίας ο ελεύθερος επαγγελματίας...

Με απύθμενο θράσος το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς, στην προσπάθειά του να διασπάσει τον κοινωνικό ιστό, ώστε να παραμείνει το ίδιο αλώβητο στη νομή του δημοσίου και κοινωνικού πλούτου, εκθέτει τώρα ως εχθρό της κοινωνίας τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τα δόντια του καθεστώτος δηλαδή τα καθεστωτικά ΜΜΕ, δαγκώνουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις εμφυτεύοντας μέσα τους κοινωνικούς μπαμπούλες. Ακούμε συνεχώς από τα ΜΜΕ ότι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι (τα συνήθη υποζύγια, όπως τους αποκαλούν και δυστυχώς το ανεχόμαστε) δήλωσαν εισοδήματα 65 δις ευρώ, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν μόνο 3,5 δις ευρώ. Με βάση αυτά τα δύο νούμερα προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν εναντίον των ελευθέρων επαγγελματιών.

Αφού λοιπόν το καθεστώς θέλει να κάνει παιχνίδια με την κοινωνία, θα κάνουμε κι εμείς παιχνίδι μαζί του και θα πούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες στην Ελλάδα (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου) είναι μόνο 162.983 και 40.247 είναι οι σύζυγοί των. Το μέσο ετήσιο δηλωθέν εισόδημα για το 2011 ήταν 18.218 ευρώ (δηλαδή 1.518,16 ευρώ το μήνα) και τα συνολικά δηλωθέντα εισοδήματα ήταν 3,7 δις ευρώ.

Αντίθετα 1.206.037 επαγγελματίες αγρότες μαζί με τους συζύγους τους δήλωσαν 1.574 ευρώ το χρόνο!!! (δηλαδή 131,16 ευρώ το μήνα).

Επιπλέον 552.854 ατομικοί επιχειρηματίες μαζί με τους συζύγους τους δήλωσαν 12.076 το χρόνο (δηλαδή 1.006 ευρώ το μήνα).

Τι λέτε τώρα; Είναι το μαύρο πρόβατο της κοινωνίας οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι, στο κάτω κάτω έχουν δηλώσει τα πιο πολλά εισοδήματα, όταν π.χ. από τους δικηγόρους της Αθήνας το 80% δεν έκανε ούτε μια παράσταση σε δικαστήριο μέσα στο 2011 και πένεται;;; Γιατί στοχοποιούνται λοιπόν οι ελεύθεροι επαγγελματίες από το καθεστώς; Γιατί είναι ίσως οι μόνοι που δεν μπαίνουν στο μαντρί της εκλογικής πελατείας και της ψηφοθηρίας για να μετρήσουν στο πολιτικό κόστος. Ας τολμήσουν να κάνουν κάτι παρόμοιο με τους αγρότες και θα δουν για πότε θα κλείσουν οι δρόμοι και θα ψάχνουν να βρουν την ψήφο τους!!!

Γι' αυτό λέμε συμπατριώτες, ότι δεν έχει νόημα να τα βάζουμε μεταξύ μας. Το σάπιο καθεστώς αγωνίζεται να παραμείνει στην εξουσία και επιβουλεύεται πλέον τις ίδιες τις περιουσίες μας. Η νίκη του θα είναι ο διχασμός μας. Η ήττα του θα είναι η ενότητά μας. Σκεφτείτε το.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου