Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εμβολιασμοί υπό την απειλή όπλου! Viva Bill Gates!!!

'Get your shots, or else get shot' δηλαδή,
Ή θα φάτε εμβόλιο ή θα φάτε σφαίρα.

Αυτό είναι το μήνυμα που που δίνει το 'φιλανθρωπικό' ίδρυμα του ζεύγους Bill και Melinda Gates και οι συνεργάτες του. Και σύμφωνα με την Malawi Voice, 131 παιδιά στο Μαλάουι αναγάστηκαν να το σκάσουν στην Μοζαμβίκη με τους γονείς τους προεκειμένου να γλυτώσουν από τα στρατόπεδα εμβολιασμού, αλλά στο τέλος εμβολιάστηκαν υπό την απειλή όπλων.

Τα παιδιά και οι γονείς ανήκουν σε δυο εκκλησίες που οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις αμφισβητούν τους εμβολιασμούς. Όταν τα παιδιά μετά από ένα μεγάλο διάστημα επέστρεψαν στα σπίτια τους από το μέρος στο οποίο είχαν διαφύγει, ο περιφεριάρχης έστειλε την αστυνομία η οποία οδηγήσε τα παιδιά δια της βίας στο χώρο εμβολιασμού.

Αναρωτιέται κανείς, αν έλαβαν καθόλου υπόψη τους όλοι αυτοί το ψυχικό τραύμα των παιδιών αυτών που έλαβαν τον εμβολιασμό τους με όπλα στραμένα πάνω τους και που είδαν τους γονείς τους να οδηγούνται φυλακή γιατί αρνιόντουσαν να συμφωνήσουν σ' αυτό.

Κι αν όλα αυτά ακούγονται ως τρελά της Αφρικής, το ίδιο σκηνικό παίχτηκε στο Μέρυλαντ (πηγή) πριν μερικά χρόνια με αστυνομία κι άγρια σκυλιά και δικαστήρια.

Όλο και περισσότερος κόσμος τον τελευταίο καιρό αμφισβητεί τη χρησιμότητα και το όφελος των εμβολίων τόσο στις χώρες του τρίτου κόσμου όσο και της δύσης. Όλη αυτή η προηγμένη νανοτεχνολογία των νέων εμβολίων, λένε, έχει μάλλον σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση πληθυσμού, παρά την υγεία, και πολλές φορές αυτό συμβαίνει και εν αγνοία του κόσμου. (πηγή)

Το δικαίωμα να διαλέξει κανείς αν θέλει να αναπτύξει φυσικά το αμυντικό του σύστημα υγείας αντί να καταφύγει στα εμβόλια είναι ένα από τα βασικά δικαιώματα που βλέπουμε στα χρόνια μας να χάνεται, με ποικίλους τρόπους: Δια νόμων, εκβιαστικά, εκφοβιστικά, με πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και τώρα με την απειλή όπλων. Το ζεύγος Gates, και ειδικά ο 'Θεός' Bill, είναι υπέρ της μείωσης του πληθυσμού στον πλανήτη μας, μιλάει για ένα 15%, αλλά δεν μας λέει ξεκάθαρα: Το νούμερο αυτό πρέπει να φύγει από τον πλανήτη ή τελικά είναι αυτό που πρέπει να εναπομείνει...;

Αν δει κανείς το βίντεο από το ίδρυμα Gates, με τη 'σύζυγο' στο Μαλάουι, θα νομίσει ότι η όλη προσπάθεια που πάει 'πέρα κι από το χωριό, σ' όλο το σύστημα' είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Όμως οι 11.000 'επόπτες υγείας' που έχουν προσληφθεί γι' αυτή τη δουλειά, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ειδικός στρατός, που με της πλάτες της αληθινής αστυνομίας επιβάλει με το ζόρι σε όλους τον εμβολιασμό, με όπλα και απειλές: Αν δεν εμβολιαστείτε θα έχετε νομικές συνέπειες.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η τοπική εφημερίδα αναφέρει τέτοιου είδους περιστατικά και σκηνικά βίας από τα τσιράκια του 'φιλάνθρωπου' αυτού ιδρύματος, αλλά στο επίσημο σάιτ του όλα είναι αγγελικά πλασμένα, τα χαμόγελα, οι καλές προθέσεις και οι δικαιολογίες. Αυτό όμως που γίνεται στα παρασκήνια, δηλώνει ότι όλη αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο αγνή δεν λέγεται, αλλά μάλλον σατανική!

somewordsforthefuture.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου