Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Το κανάλι της Βουλής δεν χρειάζεται να βάζει τουρκικά σίριαλ για να περνάει η προπαγάνδα της Αγκυρας

Είναι τυχερός ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (ο φυσικός κληρονόμος του κεμαλισμού) στην Τουρκία, που η ΔΗΜ.ΑΡ. κατεβαίνει στις ελληνικές εκλογές. Αν γινόταν η κόντρα Κιλιτσντάρογλου Vs Κουβέλης, ο μεμέτης δεν θα την έβγαζε καθαρή. Το κουβελοκόμμα έχει περισσότερους κεμαλικούς από το αντίστοιχο τουρκικό. Αν ποτέ τα πράγματα δεν πάνε καλά για το ρεπούσειον άρμα στη χώρα μας (το απευχόμεθα), μπορεί να ανοίξει λαμπρό πεδίον εκλογικής δόξης στη φίλη και γείτονα Τουρκία. Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις είναι το άρθρο της «δημοκρατίας» που έκανε μνεία για την ερώτηση της βουλευτίνας της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία αγωνιά, άγχεται, ανησυχεί και έχει μπάστιες, δυσφορία, δυσπεψία και κολικούς στη συνείδηση διότι «η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει επισήμως την “Τουρκική Ενωση Ξάνθης”». Οσο και να το κάνεις, είναι μείζον ατόπημα. Περίπου ανάλογο με το να μην απονέμεται κάθε χρόνο, τιμητικά, το πρωτάθλημα της ελληνικής Σούπερ Λίγκας στη Γαλατά Σαράι. Λες και δεν φτάνουν οι τόσες προσβολές που έχουν κάνει οι ελληναράδες σε βάρος των καλών γειτόνων.

Χανούμ μπουρέκ

Μην κοιτάς που δεν τα λέμε, αλλά ισχύουν. Λίγο το ’χεις που γιορτάζουμε το αποσχιστικό κίνημα του 1821 από τη μεγάλη οθωμανική πατρίδα; Δεν είναι ρατσιστικό και εθνικιστικό και παραβίαση των προσωπικών δεδομένων να γράφουμε με χαιρεκακία σε ιστορικά κείμενα (που όσο πάνε και λιγοστεύουν) για την ήττα του συντρόφου Δράμαλη στα Δερβενάκια και τον δήθεν προβληματικό χαρακτήρα του; Αμ οι ταινίες; Πού τις βάζεις τις ταινίες; Μπουμπουλίνες, Νικηταράδες, Κολοκοτρωναίοι, Ανδρούτσοι, Καραϊσκάκηδες, Κανάρηδες, Μιαούληδες, Παπαφλέσσες και λοιποί τρομοκράτες παρελαύνουν στις μικρές οθόνες σε κάθε αντίστοιχη γιορτή, με αποτέλεσμα να κόβεται το αβγολέμονο του Μπουτάρη, να καίγεται το βίντεο της Ρεπούση και να χαλάει το πεντικιούρ της κυρίας Γιαννακάκη.

Μια καλή κίνηση, που θα διευκόλυνε τη χώνεψη της Ελλάδας από το ευαίσθητο στομάχι της παγκοσμιοποίησης, θα ήταν να γίνει πρωθυπουργός ο κ. Κουβέλης και να αναθέσει άμεσα τις δέουσες αρμοδιότητες στις Ρεπούσηδες που διαθέτει το κομματίδιό του.

Σε μια τέτοια, ευτυχή διά το έθνος, εξέλιξη δεν θα βλέπαμε τουρκικές ενώσεις μόνο στην Ξάνθη αλλά και σε Βαρυμπόμπη, Μενίδι, Αγραφα, Γαύδο, Σουβάλα, Κέρκυρα, Μάνη, Μύκονο, Σαμοθράκη, Καρπενήσι, Ελαφόνησο, Αντικύθηρα, Παγκράτι, Κυψέλη, Δραπετσώνα, Εκάλη, Κηφισιά.

Τσοκ γκιουζέλ!

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου