Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Βρε άϊ σιχτιρ!

Η "ευχή" πάει στον διοιηκητή του ΟΓΑ και σε όλους τους "συναδελφους" του πολιτικούς και τραπεζίτες, οι οποίοι μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Έλληνες Ορθόδοξοι (στην συντριπτικώτατη πλειοψηφία τους) συνταξιούχοι, θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή μιας και η καταβολή της σύνταξής τους θα καθυστερήσει εξ αιτίας της αργίας του Πάσχα των καθολικών.

"Είναι μια ειδική αργία, αργία διατραπεζικών συστημάτων που ακουμπάει στο Πάσχα των καθολικών, εξ ου και θα καθυστερήσει τρεις μέρες η καταβολή των συντάξεων ΟΓΑ και ΟΑΕΕ"


Δηλαδή τι λέει ο άνθρωπος.
Ότι ο συνταξιούχος του ΟΓΑ στην Άνω Βλαχοκερασιά δεν θα πάρει εγκαίρως την σύνταξή του επειδή τα διατραπεζικά συστήματα της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ελλάδας, γιορτάζουν το Πάσχα των καθολικών.

Φαντασθείτε τι θα γινόταν αν ένας συνταξιούχος καρδινάλιος πήγαινε στο ΑΤΜ του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό να πάρει τη ...σύνταξή του και του εμφανιζόταν στην οθόνη το μήνυμα: "Λυπούμεθα, το διατραπεζικό σύστημα δεν λειτουργεί εξ αιτίας της αργίας του Ορθόδοξου Πάσχα"

Τι να πώ εγώ ο ταπεινός διαδικτυακός "μπακάλης", τα λέει όλα ο στρατηγός Μακρυγιάννης:

Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της Εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα.

Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.
Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα:

«Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».


klassikoperiptosi.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου