Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ νομιμοποιούν και ενισχύουν την πραξικοπηματική λογική Σαμαρά

Στο προηγούμενο κείμενό μας «Ο Σαμαράς βρυχάται» σκιαγραφούσαμε τον πραξικοπηματικό χαρακτήρα της κυβέρνησης Σαμαρά. Ένα χαρακτήρα που δεν οφείλεται στις προσωπικές ιδιότητες ή ιδιοτροπίες του Σαμαρά, στη δωσίλογη ψυχολογία της κατοχικής κυβέρνησης, αλλά στην ίδια τη ΛΟΓΙΚΗ των πραγμάτων.

Είναι η ΛΟΓΙΚΗ του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ που καθορίζει την πολιτική των πολιτικών του εξαρτημάτων και τις «προσωπικές» τους «διαστροφές».

Ο Σαμαράς και όλο το κυβερνητικό οικοδόμημα είναι δωσίλογο, όχι διότι έχουν την ψυχολογία του ραγιά και του ανδρείκελου, αλλά διότι αποτελούν τους εκφραστές και τα εξαρτήματα (πιόνια) συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων, εξαρτήματα μιας μηχανής: του κεφαλαίου και του χρήματος.

Η ΛΟΓΙΚΗ και η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ αυτής της «μηχανής» (του πλανητικού καπιταλισμού) είναι που προσδιορίζει ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ (σήμερα ιδιαίτερα ασφυκτικά), τη στάση και τη συμπεριφορά όλων των γραναζιών, το «χαρακτήρα» και τις προσωπικές ιδιότητες αυτών των «γραναζιών», τις πραξικοπηματικές «λογικές» τους.

Ο Σαμαράς και οι άλλοι είναι δωσίλογοι, καταστροφείς, πραξικοπηματίες και δολοφόνοι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ελληνικό λαό και την Ελλάδα, αλλά καθόλου δεν είναι τέτοιοι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στα αφεντικά τους.

Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Εκφράζουν και προωθούν τη σιδερένια ΛΟΓΙΚΗ του φασισμού του 4ου Ράιχ, τις άκαμπτες ανάγκες και απαιτήσεις των μαφιών του χρήματος, τη ΦΥΣΙΚΗ κατάληξη αυτής της «διαλεκτικής» του πλανητικού φασισμού: Τη μετατροπή της χώρας σε ένα σκέτο προτεκτοράτο, σε μια δουλοκτητική αποικία του πλανητικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ.

Η πραξικοπηματική, δικτατορική πρακτική του Σαμαρά και η ολοένα μεγαλύτερη κλιμάκωσή της, καθορίζεται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πλανητικού φασισμού, είναι μια πραξικοπηματική αλυσίδα που ανταποκρίνεται στη ΛΟΓΙΚΗ και τις ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ του σύγχρονου ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ φασισμού που ζούμε.

Αυτή η ΛΟΓΙΚΗ και αυτές οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ έχουν, σαν τελική κατάληξη, αν δεν ανακοπούν και ανατραπούν, τον ΟΛΙΚΟ ΓΥΨΟ.

ΦΥΣΙΚΑ ο ολικός ΓΥΨΟΣ ΔΕΝ είναι μια «ακαριαία» πράξη. Είναι μια ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Μια πορεία που περνάει μέσα από ποικίλα ΕΚΛΟΓΙΚΑ «επεισόδια», κοινοβουλευτικά παιχνίδια και επί μέρους κυβερνητικά πραξικοπήματα (αυτά που ζούμε).

Αυτή τη «διαλεκτική» του ολικού ΓΥΨΟΥ καταγράφαμε στο άρθρο: «Ο Σαμαράς βρυχάται».

Στο τέλος του κειμένου καταγράφαμε το μέγα ιστορικό ΕΓΚΛΗΜΑ της «αριστεράς». Ένα έγκλημα που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ «διαλεκτική» των κυβερνητικών ανδρεικέλων, που παροπλίζει τον ελληνικό λαό, εγκλωβίζοντάς τον στην ΑΠΑΤΗ των εκλογικών παιχνιδιών, που ΣΤΡΩΝΕΙ το έδαφος στο στρατηγικό στόχο του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ: Τον ολικό ΓΥΨΟ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και τελεσίδικα εντοιχισμένος μέσα στο κατοχικό πλαίσιο της εκλογικής ΑΠΑΤΗΣ και του κοινοβουλευτικού κρετινισμού.

Δεν υπάρχει, σήμερα, μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ από το να καλλιεργείς τον εκλογικό κρετινισμό και να παραμυθιάζεις τον ελληνικό λαό για μια «αριστερή» κοινοβουλευτική λύση, μέσα σε ένα κατοχικό πλαίσιο, μέσα σε ένα κοινοβουλευτικό ντεκόρ που αποτελεί απλή διακόσμηση του φασισμού του 4ου Ράιχ και το σπουδαιότερο: ΔΙΧΩΣ μαζικό, μαχητικό, ρωμαλέο και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ εργατικό και λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ.

Σημείωση: Δεν αρνούμαστε την εκλογική πάλη και μέσα σε κατοχικά καθεστώτα. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, όμως, για κάθε εκλογική προϋπόθεση, το ΘΕΜΕΛΙΟ για οποιαδήποτε εκλογική τακτική, είναι ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, η κινητοποίηση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ στο ΔΡΟΜΟ.

ΕΙΝΑΙ τρισδιάστατο πολιτικό ΕΓΚΛΗΜΑ να επιχειρείς απλώς να κερδοσκοπήσεις ΕΚΛΟΓΙΚΑ πάνω στην κοχλάζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ και να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν να μην ΞΕΧΥΘΕΙ και ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ η λαϊκή οργή στο ΔΡΟΜΟ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγραφεί σαν το μεγαλύτερο κακουργηματικό «αριστερό» στίγμα της Ιστορίας: ΣΤΡΩΝΕΙ κυριολεκτικά το δρόμο στον εφιάλτη του πλανητικού φασισμού…

Το ίδιο και η ηγεσία του ΚΚΕ, αλλά με πιο έμμεσο τρόπο.

Καταρχήν νομιμοποιεί και το ΚΚΕ τη «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» του κατοχικού καθεστώτος, και την πραξικοπηματική «διαλεκτική» Σαμαρά. Θα έπρεπε, αν είχε και υπολείμματα κομμουνιστικά να έχει εγκαταλείψει τη Βουλή, να κόψει κάθε επαφή με αυτόν τον κόσμο της ΑΠΑΤΗΣ, να κατεβεί στο ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ να αποτελέσει τον ΠΥΡΟΔΟΤΗ μιας ΜΕΤΩΠΙΚΗΣ σύγκρουσης του ελληνικού λαού με ανδρείκελα του 4ου Ράιχ…

Η ηγεσία, όμως, του ΚΚΕ δεν νομιμοποιεί μόνο αυτό το καθεστώς, αλλά κηρύσσει και την ΑΚΙΝΗΣΙΑ και ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ.

Διότι είναι ακινησία και μοιρολατρία το να μιλάς ΓΕΝΙΚΑ και ΞΥΛΙΝΑ εναντίον της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, ΔΙΧΩΣ να προβαίνεις σε καμία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΔΙΧΩΣ να προτείνεις καμία συγκεκριμένη πρόταση…

Η Ηγεσία του ΚΚΕ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ και με την ίδια την εκλογική της λογική. Εντοιχισμένη και αυτή στο θέατρο της εκλογικής ΑΠΑΤΗΣ, δίχως να είναι συνεπής ούτε στους κανόνες του εκλογικού θεάτρου: Να προτείνει μια πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ πάνω, έστω σ’ αυτήν την εκλογική ΑΠΑΤΗ.

ΕΔΩ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεπέστατος με την ΑΠΑΤΗ του. Διεκδικεί την κυβερνητική εξουσία.

Το ΚΚΕ, λέει το ίδιο παραμύθι, δεκαετίες τώρα: «Ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή».

Έτσι, εμμέσως ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ τον ΣΥΡΙΖΑ: Τον κατηγορεί στα λόγια και τον πριμοδοτεί εκλογικά στην ΠΡΑΞΗ.

Διότι όταν καλλιεργείς τις εκλογικές αυταπάτες, τότε ο κόσμος ψηφίζει αυτόν που διεκδικεί την εξουσία, που έχει την πρόταση για μα «αριστερή κυβέρνηση»…

resaltomag.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου