Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

"Επιστήμη χωριζομένη Θεολογίας κακουργία εστί"

Τώρα που εισερχόμαστε στην περίοδο της εικαζόμενης συναίνεσης, πολλά γράφονται ή και ακούγωνται. Δεν πρέπει όμως να παραβλέψουμε και την πονηρή παγίδα την οποία μας στήνουν οι αξιότιμοι κυβερνήτες και η υπ΄ αυτών ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη δικαστική εξουσία. Θα επαναλάβω λοιπόν κάτι που έχω γράψει και είναι:

Με την αρνητική Δήλωση καταδολιεύουν και σπιλώνουν την προαίρεσή μας, διότι είθισται κάθε τι αρνητικό να είναι και αντιδραστικό. Άρα αντικοινωνικό, αφού οι μεταμοσχεύσεις περιβάλλονται με ανθρωπιστικό, αλτρουιστικό και οπωσδήποτε, φιλάνθρωπο περιτύλιγμα. Όσοι καταθέτουν τις αρνητικές υπεύθυνες δηλώσεις χρίονται αυτομάτως αντικοινωνικοί, αφιλάδελφοι, ρατσιστές, εθνοφυλετικοί και πολλά όμοια.

Με άλλα λόγια, όσοι υποστηρίζουν ότι οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τους εγκεφαλικά "νεκρούς" ως ασθενείς και να τους φροντίζουμε, κατηγορούνται ότι αντιγράφουν τα χιτλερικά πρότυπα!

Ότι δράστες και αντιγραφείς των ναζιστικών προτύπων, όπου όλοι οι διανοητικά ανήμποροι - είναι και νυν εγκεφαλικά "νεκροί" - όδευαν εις την κατάπαυσιν του Κυρίου, είναι οι ίδιοι δεν το συζητούν. Λέω γι΄ αυτούς που εικάζουν δεδομένη την κοινωνική μας συναίνεση στις μεταμοσχεύσεις. Μήπως θέλησαν ποτέ κοινωνικό διάλογο και δεν το μάθαμε; Θέλησαν ποτέ να ακούσουν τι λέγει η άλλη πλευρά;

Μοναδικό τους επιχείρημα είναι να μας δείχνουν το επιτυχές χειρουργικό αποτέλεσμα κατόπιν λήψεως πτωματικού (ιδού το ψεύδος) μοσχεύματος. Σκεφθείτε όμως πόσο ευτυχές θα είναι το αποτέλεσμα, αν καταφέρουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό (*). Ούτε απεργίες-ανεργίες, ούτε οικονομικά προβλήματα, ούτε καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, και πολλά ακόμη, δεν θα μας απασχολούν.

Προτιμούν οι δόλιοι νεοναζί να καλύπτονται με μανδύες αλτρουϊσμού ή με κάποιες αθεολόγητες, για να μη γράψω βλάσφημες, κατηχήσεις μεγαλόσχημων κληρικών κατά βάσιν όμως μωρών στοχαστών. Κλείνοντας το σύντομο σχόλιο ένα θα είχα να πω κατά παράφραση αρχαίου γνωμικού : "Επιστήμη χωριζομένη Θεολογίας κακουργία εστί". Τούτο, ειδικά, ισχύει για την Ιατρική νοουμένου, βεβαίως, ότι δεν υπάρχουν πολλές θεολογίες.

(*) Βλέπε και Περιοδικό "Σωτήρ", 15/03/2013

kyprianoscy.blogspot.gr

1 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Σας ευχαριστώ για την αναδημοσίευση
κχ

Δημοσίευση σχολίου