Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν εξηγήσεις από το IPCC, γιατί δεν θερμαίνεται ο πλανήτης...

bloomberg.com
thegwpf.org
Γουστάααρωω!... Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ ζητούν από το IPCC (από τον εαυτό τους) να τους δώσουν εξηγήσεις γιατί δεν ζεσταίνεται ο πλανήτης εδώ και 15-20 χρόνια, και επομένως τι θα κάνουν χωρίς υπερθέρμανση...

Είναι απλό. Μέχρι το 1350 περίπου η Γη είχε ζέστη: Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος. Μέτα έκανε κρύο, μέχρι περίπου το 1800: Ο μίνι-παγετώνας. Μετά ζέστανε και μέχρι το 1922 είχε γίνει και θέμα γιατί πάλι είχε λιώσει η Αρκτική και όλοι έψαχναν για κάρβουνο εκεί πάνω. Μετά δεν θυμάμαι, αλλά το 1975 θυμάμαι καθαρά, ότι ο φόβος ήταν ότι θα πεθάνουμε από το κρύο (και ότι οι Κυβερνήσεις έπρεπε να πάρουν μέτρα). Μετά ζέστανε ο καιρός και ήρθε ο Ρήγκαν και γύρισαν οι όμηροι από την Τεχεράνη, και τέλειωσε η ύφεση, και τέλειωσε και η ΕΣΣΔ. Τότε έσκασε μύτη η σημερινή εκδοχή του Ανρωπογενούς Φαινομένου του Θερμοκηπίου. και όσοι την στήριξαν, είχαν ο καθένας την δική του πολιτική ή γεωπολτική ατζέντα. Θεωρία που έχει καταρριφθεί έκτοτε από ό,τι έχω δει, πλην νεο-θρησκευτικών φετφάδων, και ειδικά τα τελευταία 15-20 χρόνια σταμάτησε να κάνει την ζέστη που άρχισε το 1980 (που τέλειωσε το κρύο). Δεν προκύπτει ούτε το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, ούτε ο μηχανισμός του Θερμοκηπίου, και δεν προκύπτει από δορυφορικές μετρήσεις, και μοντέλα ήταν και τίποτα άλλο.


Στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (σε όσους βαλτούς ηλίθιους ασχολούνται με τα Θερμοκήπια) παραθέτω την θερμοκρασία των τελευταίων 400.000 χρόνων, με έμφαση στα τελευταία 11.000 χρόνια.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου