Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν

...ζήτω ο κόκκινος στρατός. Ζήτω και ο Θεοχάρης ο πολιτικά ορθός! Αυτό αναφωνεί σύμπασα η ερυθρά Ελλάς με υψωμένες τις γροθιές.

Σιγά μη χρειαζόταν το ΚΚΕ για να επιβάλουμε κομμουνισμό. Αυτοί δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο. Ενα κανάλι είχαν και το πούλησαν σε οφσόρ. Μια ιδεολογία είχαν και την έπνιξαν στο μελάνι των ατομικών συμβάσεων των εργατών τους. Εναν λαό είχαν και τον ξεποδάριασαν σε άσκοπες πορείες. Πού να σου κάνουν την ανατροπή τούτοι, βρε; Ασε που θα πάθουν και κάνα ζάχαρο από τους τόνους κόλλυβα που καταναλώνουν στα μνημόσυνα του Λένιν. Επαναστάτας έχομεν! Το σοβιέτο είναι πραγματικότητα και δεν χρειάστηκε ούτε να μπουκάρουμε στα χειμερινά, στα θερινά, στα ανοιξιάτικα παλάτια του κάθε τσάρου. Να μη χαλάσουμε τις εξώθυρες, κρίμα είναι (άσε που δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα κλειδαράδων σε παραπλήσιες κολόνες). Διαθέτομεν, σύντροφοι και συντρόφισσες, ολάκερον Θεοχάρην! Ο κ. Χάρης Θεοχάρης είναι αφενός γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κι αφετέρου αξιαγάπητος. Προχθές, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι «ο φόρος ακίνητης περιουσίας σίγουρα δεν είναι... ένας φόρος που τον ζητάει η φιλελεύθερη ομάδα. Είναι ένας φόρος που θα τον χαρακτήριζα αριστερό». Δίκιο έχει. Οποιον αριστερό και να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει.

Γραικία

Από τον Καρλ Λίμπκνεχτ ως τον Μαρξ κι από τον Ενγκελς ως τη Λιάνα Κανέλλη. Για να λέμε την αλήθεια, οι τρεις πρώτοι δεν είναι ακριβώς «διαθέσιμοι» για να μιλήσουν, αλλά η Λιάνα τούς εκπροσωπεί επάξια. Ρωτήστε τη για την άποψη Χάρη Θεοχάρη και θα το ομολογήσει. Χωρίς χαράτσι στα ακίνητα δεν προβλέπεται σοσιαλισμός. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πρώτα έβαλε «χέρι» στα σπιτάκια ο Βαγγέλης -τύφλα να 'χει ο Τρότσκι- Βενιζέλος.

Καιρό το γράφει η «δημοκρατία» ότι είναι σοβιετικού χαρακτήρα η οικονομία που διαμορφώνεται στη Γραικία του Μνημονίου, αλλά ελάχιστοι έδιναν βάση. Η ακτημοσύνη είναι κοντά (για τους περισσοτέρους). Τα υλικά που απαιτείται να προστεθούν για να δέσει το γλυκό είναι η ποινικοποίηση της σκέψης (έρχεται, στον δρόμο είναι, αγκαζέ με το αντιρατσιστικό) και η εφαρμογή των ποινών από πεπειραμένους καγκεμπίτες, που θα σου κολλάνε το περίστροφο στον σβέρκο και θα μολογάς και κρίματα που δεν έχεις πράξει.

Από ενημέρωση; Δεν θα χρειάζεται. Υπάρχει η ΔΤ και θα κυκλοφορεί η Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Βολέψου διαβάζοντας τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Κόνγκρατς νας!

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου