Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Έχουν ανοίξει οι οχετοί της καθεστωτικής βαρβαρότητας

ΣΗΜΕΡΑ έχουν σπάσει πολλοί οχετοί της καπιταλιστικής σήψης και δυσωδίας…
Από παντού ξεπετάγονται με ορμή οι συσσωρευμένες και συμπιεσμένες ακαθαρσίες της «ελεύθερης αγοράς» και των πολιτικών διαπλοκών της: Τα βοθρολύματα της διαφθοράς.
Το κατοχικό καθεστώς σαπισμένο μέχρι το μεδούλι και μέσα στους επιθανάτιους σπασμούς της κατάρρευσής του δεν μπορεί να «βουλώσει» τις τρύπες των οχετών του. Οι αγωγοί των βοθρολυμάτων έχουν σαπίσει και αυτοί.

Οι λυσσαλέοι εσωτερικοί ανταγωνισμοί και πολιτικές εντάσεις (αποτυπώματα και των ανταγωνισμών μεταξύ των διεθνών λήσταρχων),πολλαπλασιάζουν τις ρωγμές και στους οχετούς της διαφθοράς και έχουν οδηγήσει σε ένα πόλεμο ΟΛΩΝ εναντίον ΟΛΩΝ: Αποσυνθετικό σύμπτωμα θορυβώδους κατάρρευσης…

Φυσικά, όπως, έχουμε αναλύσει διεξοδικά, οι σαπισμένες και καταρρέουσες δυνάμεις του καθεστώτος, λόγω ανυπαρξίας επαναστατικού υποκειμένου, εμπορεύονται τη σήψη τους και κερδοσκοπούν πάνω στη διαφθορά τους, για την αναπαλαίωση του καθεστώτος και την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, με νέες ετικέτες πάνω στην ίδια σαπίλα.

Η διαφθορά τους, συνεπώς, γίνεται και εμπορικό «όχημα» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), καθώς και των πολιτικών τους υπηρετών, για τα αυριανά μακάβρια πολιτικά τους παιχνίδια και σχέδια.

Αυτά τα έχουμε αναλύσει στα παρακάτω κείμενα:
α) Περί διαφθοράς
β) ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΕΣ περί διαφθοράς…
γ) Τα πολιτικά παιχνίδια της «διαφθοράς»
Βρίσκονται ΕΔΩ.

Εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε ιδιαίτερα ότι αυτά που ζούμε σήμερα, με όλες τις παραμέτρους τους, δεν είναι καινούργια. Όποιος έχει ζήσει τα γεγονότα των τελευταίων 25-30 χρόνων ή έχει μελετήσει την ιστορία αυτών των χρόνων, θα διαπιστώσει ότι αυτά τα περί ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και τα συνακόλουθα, διαπερνούν, σαν κόκκινη κλωστή, όλα αυτά τα χρόνια: Τα ίδια και τα ίδια δεκαετίες τώρα…

Απλώς σήμερα το «φαινόμενο» έχει πάρει διαστάσεις καταρρακτώδους νεροποντής, ακριβώς, γιατί είναι και «καταρρακτώδης» η κρίση και η κατάρρευση του καθεστώτος.

Σήμερα, οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και τα αποσυντεθημένα κόμματά τους, μέσα στα αδιέξοδα της κρίσης τους, αδυνατούν να ελέγξουν το «σπάσιμο» των αγωγών της ΣΗΨΗΣ τους.

Οι «εκροές» της σήψης έχουν πάρει χειμαρρώδεις διαστάσεις, τέτοιες που όχι μόνο δεν μπορεί να «χειραγωγηθούν», αλλά ούτε και να αποτελέσουν το γνωστό «όχημα» κερδοσκοπικής εκλογικής εμπορίας και αναπαλαίωσης του πολιτικού σκηνικού, όπως στο παρελθόν.

Το χαρτί αυτό της διαφθοράς δεν μπορεί, σήμερα, να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά στο εκλογικό εμπόριο, ΟΧΙ μόνο επειδή η διαφθορά στάζει από όλους τους πόρους των κυβερνητικών πυλώνων του καθεστώτος, αλλά διότι και η «εκλογική αρένα» έχει τιναχτεί στον αέρα: Απειλεί με αφανισμό τα κόμματα πυλώνες του κυβερνητικού δωσιλογισμού, συνακόλουθα ναρκοπέδιο πυροδότησης της κοχλάζουσας και συμπιεσμένης λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Η λαϊκή ΟΡΓΗ είναι τόσο ΚΑΘΟΛΙΚΗ και εκρηκτικά συμπιεσμένη που καμία εκλογική μανούβρα ή κερδοσκοπία της διαφθοράς μπορεί να την εκτονώσει ή να τη χειραγωγήσει.

Αυτό το λαϊκό ηφαίστειο είναι έτοιμο να εκραγεί, είναι θέμα χρόνου και καμία εκλογική ΑΠΑΤΗ δεν μπορεί να καθυστερήσει αυτήν την έκρηξη για πολύ. Αντίθετα μπορεί να την επισπεύσει…

Το καθεστώς βρίσκεται σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ αδιέξοδο, δίχως περιθώρια «ομαλών» ελιγμών. Μέσα από την «ομαλότητα» και αυτών των κατοχικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών ΑΠΑΤΗΣ.

Η μόνη διέξοδος που έχει μείνει σ’ αυτό το καθεστώς είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και η δημιουργία συνθηκών Έκτακτης Ανάγκης: Η Άβυσσος του χάους και του τρόμου, καθώς και ο «κώδικας» της ΦΙΜΩΣΗΣ.

Γι αυτό οι μηχανισμοί αυτού του καθεστώτος (παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες και ΜΜΕ) κλιμακώνουν και εντείνουν την «πολιτική τους δράση» και παίζουν τα μακάβρια τρομοκρατικά τους παιχνίδια.

Προλειαίνουν το έδαφος για ένα ΜΕΓΑΛΟ τρομοκρατικό κτύπημα και ετοιμάζουν τη σκηνοθεσία του.

Η μόνη διέξοδος αυτής της αδιέξοδης και δωσίλογης καθεστωτικής κακουργίας είναι το ΑΙΜΑ: Ένα τρομοκρατικό κτύπημα που θα ΠΑΓΩΣΕΙ, έστω προσωρινά, την ελληνική κοινωνία, την ΟΡΓΗ του κόσμου.

Μέσα από αυτή τη σκηνοθεσία της δολοφονικής τρομοκρατίας επιχειρεί να διασωθεί αυτό το κατοχικό καθεστώς και τα ανδρείκελά του.

Και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης παίζουν πάνω σ’ αυτήν τη μακάβρια τρομοκρατική σκηνοθεσία, υιοθετώντας πλήρως την «ατζέντα» της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών και των αφεντικών τους.

Και η «αριστερά» ούτε ψελλίζει καν ότι αυτό είναι ένα καθεστώς αδίστακτων δολοφόνων και πωρωμένης κτηνωδίας.

Δεν ψελλίζει καν: «Τα κατοχικά ανδρείκελα και τα αφεντικά τους είναι ικανά για ΟΛΑ…».

ΟΧΙ μόνο δεν ψελλίζει, αλλά συμμετέχει σ’ αυτήν την κωμωδία που παίζεται: Αποδέχεται την «ατζέντα» των μυστικών υπηρεσιών και των «νταβάδων». Δεν ξεσκεπάζει όλο αυτό το τρομοκρατικό σκηνικό που στήνεται και τους σχεδιασμούς όλων αυτών των τρομοκρατικών παιχνιδιών…

ΑΦΗΝΕΙ τον ελληνικό λαό ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ παροπλισμένο και αναμένει το πότε θα της ανατεθεί (από τους δήμιους) η διαχείριση και η διάσωση του καταρρέοντος συστήματος.

Για τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να υπάρξει καμία ΔΙΑΣΩΣΗ αν δεν κατεβεί στο ΔΡΟΜΟ, αν δεν οργανώσει την οργή του στο ΔΡΟΜΟ, αν δεν πάρει ο ΙΔΙΟΣ τις τύχες του στα δικά του χέρια…

resaltomag.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου