Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μόνο στην Ελλαδα εχει γίνει τέτοιο έγκλημα.

Μια σκοτεινή συμμορία υπερχρέωσε την χώρα, αφού πήρε την εξουσία χωρίς εκλογες, ελέω παραίτησης του τότε πρωθυπουργού.

Η ίδια συμμορία εξελέγη “δημοκρατικά” ελέω θανάτου του Ανδρέα, που δεν πρόλαβε ποτέ να εκφωνήσει τον λόγο που θα τελείωνε τον Σημιτη.

Αυτη η συμμορία στην συνέχεια επανεξελέγη λαδώνοντας ΜΜ”Ε” και δημοσιογράφους, απο τα κλοπιμαία του χρηματιστηρίου το 2000. Στην συνέχεια, για 4 χρόνια έκανε ασύλληπτες θηριωδίες εις βάρος των Ελλήνων. Απο τα εξοπλιστικά, τα swaps, την ΟΝΕ, τους Ολυμπιακούς, την Χόχτιφ, το C4i, την Daimler, την Siemens, ατελείωτος ο κατάλογος. Όλα αυτα με κρυφό δανεισμό που “έσκασε” το 2009. Όπου πάλι, όλως τυχαίως, βρέθηκε στην εξουσία για να καλύψει τα ίχνη της. Στο μεσοδιάστημα, 300 δις Ευρώ έφυγαν με βαλίτσες στο εξωτερικό, πόσο μεγαλύτερο του συνολικού χρέους εαν γίνει αναγωγή σε σημερινές αξίες.

Η τραπεζα της Ελλαδος όμως, που εχει τα στοιχεια, ηταν ελεγχόμενη απο την συμμορία. Αντί λοιπόν να ερευνηθεί αυτή η πρωτοφανής ληστεία, έγινε το …αδιανόητο!

Οι μαύρες τρύπες των τραπεζών απο τα θαλασσοδάνεια, καλύφθηκαν απο τον ΕΛΛΗΝΑ πολίτη! Οι τράπεζες βρέθηκαν στα χέρια της συμμορίας, αφού οι υπουργοί οικονομικών ηταν όλοι απο το ίδιο φυτώριο. Αυτο του 1996.

Τα ΜΜ”Ε” εξαγοράστηκαν πλήρως μέσω του τραπεζικού χρήματος και κάλυψαν αυτο το έγκλημα, προωθώντας τους ανάλογους πολιτικούς για να συνεχίσουν να νομοθετούν και να καλύπτουν τα πεπραγμενα της συμμορίας.

Και τωρα το δράμα ολοκληρώνεται.

Διοικητής της ΤτΕ, αναλαμβάνει αυτός που θα έπρεπε να ελεγχθεί για την …εξαφάνιση δυο δημοσίων τραπεζικών κολοσσών! Της ΑΤΕ και του ΤΤ!

Λέτε να οδηγήσει τον εαυτό του στην δικαιοσύνη; Ναι, όπως ο Προβοπουλος για το σκανδαλο Καρούζου και Proton.

Η τοποθέτηση του στο συγκεκριμένο πόστο, ειναι εγκληματική ενέργεια. Και θα πρεπει να ακυρωθεί το συντομότερο.

olympia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου