Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Success story. Επιτέλους παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα.

Το πολύ success story, μας κατέστησε την υπ' αριθμόν ένα χώρα στον κόσμο επικίνδυνη για πτώχευση, σύμφωνα με έκθεση της Black Rock. Ακουλουθούν Βενεζουέλα, Αίγυπτος, Ουκρανία και Αργεντινή.

Να λοιπόν που η πολιτική του success story, έφερε επιτέλους και μια πρωτιά για την πατρίδα μας. Για να μην κατηγορούμε την κυβέρνηση άδικα δηλαδή...

Σημειώνουμε ότι η Black Rock, είναι η διεθνής εκείνη ειδική εταιρία που προσέλαβε η ελληνική κυβέρνηση για να κάνει αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών. Λέτε να ξέρει κάτι παραπάνω η εταιρία αυτή;;;

Έτσι κι αλλιώς, οι πάντες γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι ήδη μια πτωχευμένη χώρα και απλά η μη επίσημη ανακήρυξη αυτής της χρεοκοπίας, δηλαδή η επίσημη Τρικούπεια δήλωση του «Δυστυχώς επτωχεύσαμε», οφείλεται στη διασωλήνωση της τρόϊκας. Αυτό δηλαδή που εναγώνια προσπαθεί να αποφύγει το ελληνικό πολιτικοοικονομικό σύστημα, προκειμένου να συνεχίζει να επιβιώνει και να απομυζά το λαό.

Πάντως έπειτα από αυτή την έκθεση της Black Rock, δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον σοβαρό ξένο επενδυτή (το τονίζουμε «σοβαρό επενδυτή» και όχι διεθνές αρπακτικό), να έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου