Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

H κλιματική αλλαγή δημιουργεί τζιχαντιστές, λέει ο Ολάντ

Η πιο ενδιαφέρουσα διασταύρωση που έγινε ποτέ. Εκεί όπου ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» συναντά την κλιματική αλλαγή...

Η δημοσιότητα γύρω από την ISIS / ISIL πήρε μεγάλες διαστάσεις στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, με τους τζιχαντιστές να προβαίνουν σε μια σειρά από αποκεφαλισμούς, με κάποιους να διαδίδουν ότι κάποια βίντεο είναι ψεύτικα. Πραγματικά ή ψεύτικα, τα βίντεο των αποκεφαλισμών έχουν χρησιμοποιηθεί ως ένα ισχυρό εφαλτήριο δημοσίων σχέσεων για την αγορά «φρέσκων ​​αεροπορικών επιδρομών» στο Ιράκ και τη Συρία.

Στην φετινή Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2014 που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ καταδίκασε τη δολοφονία στην Αλγερία ενός Γάλλου ομήρου, του Herve Gourdel, από τρομοκράτες που ισχυρίζονται ότι είναι μέρος του Ισλαμικού Κράτους και που έχουν εγκαταλείψει την Αλ Κάιντα. Το μήνυμά τους στη Γαλλία μέσω του Διαδικτύου είχε τίτλο «μήνυμα αίματος για τη γαλλική κυβέρνηση».

Το κλιματικό widget είναι μια ισχυρή πολιτική συσκευή, και όταν είναι στα χέρια των πολιτικών (με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν), μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσει την οποιαδήποτε κρίση με την κλιματική αλλαγή ή την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Κλιματικοί πρόσφυγες!

Στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, ο Ολάντ επίμονα υποστήριξε, ακόμη και με πάθος υποστήριξε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει οδηγήσει εκατομμύρια άτομα από την μέχρι τώρα σταθερή ζωή τους, στο να γίνουν πιο δεκτικοί στην ισλαμική τρομοκρατία. Ο Hollande εντοπίζει μια άμεση σχέση μεταξύ της υπερθέρμανσης του πλανήτη (που σήμερα ονομάζεται «κλιματική αλλαγή») και της τρομοκρατίας. Ζήτησε από τους ακροατές του στα Ηνωμένα Έθνη να κάνουν την Σύνοδο Κορυφής του Παρισιού το Δεκέμβριο του 2015 για το Κλίμα μια μεγάλη επιτυχία με δεσμευτικές αποφάσεις για τον περιορισμό των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου από τον άνθρωπο. Μια διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι είπατε; Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα υπάρξουν πολλά κοκτέιλ, δεξιώσεις και συνολικά, θα είναι ένα ακόμα λαμπρό μπλα μπλα σόου, αλλά μην περιμένετε τίποτα χρήσιμο να έρθει πραγματικά από την εν λόγω συνεδρίαση.

Κλιματικός εγκληματίας! Ο Hollande φτάνει στη Νέα Υόρκη για τη
Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα μέσω ιδιωτικού
Boeing και εν συνεχεία τον παραλαμβάνει ένα king-size SUV.

Ο Hollande προτιμά να λέει στον κόσμο ότι οι «κλιματικοί πρόσφυγες» καταφεύγουν στις τάξεις της ISIS και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων και δικτύων, παρά για τα σοβαρά μέτρα που πρέπει να παρθούν για να μειωθεί η χρηματοδότησή τους, που προφανώς θα πρέπει να περιλαμβάνει ή να ξεκινάει από το "παράνομο εμπόριο πετρελαίου" της Ανατολικής Συρίας, βόρεια του Ιράκ και του Κουρδιστάν και της Τουρκίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - Όλο το άρθρο στο 21stcenturywire.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου