Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Στο παρα πέντε απεφεύχθη ύπουλο σχέδιο για παγκόσμιο οικονομικό κραχ!

Η σατανική γυναίκα, για χάρη της
οποίας κινδύνευσαν να καταρρεύσουν
 οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες
Ηλικιωμένη Ισπανίδα ο εγκέφαλος του σατανικού σχεδίου της οικονομικής αποσταθεροποίησης.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή απετράπη ένα νέο οικονομικό κραχ που παραλίγο να προκαλέσει με τα καμώματά της μια 85χρονη Ισπανίδα.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά η εικονιζόμενη Κάρμεν Μαρτίνεζ Αγιούσο βρίσκεται πίσω από ένα σατανικό σχέδιο που σκοπό είχε να πλήξει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και να τορπιλίσει τις προσπάθειες για οικονομική σταθερότητα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια, όταν η 85χρονη Ισπανίδα μπήκε τριτεγγυητής σε δάνειο που είχε πάρει ο γιος της, βάζοντας υποθήκη το σπίτι της στο οποίο κατοικεί τα τελευταία 50 χρόνια.

Η κρίση όμως που έπληξε και την Ισπανία είχε ως αποτέλεσμα ο γιος της να αδυνατεί να πληρώνει στο ακέραιο τις δόσεις της τράπεζας με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι ισολογισμοί, όχι μόνο των τοπικών τραπεζών, αλλά και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Και σα να μην έφτανε αυτό, όταν έφτασε η εντολή κατάσχεσης, η 85χρονη όχι μόνο αρνήθηκε να μείνει στον δρόμο αλλά – σε μια εξοργιστική θεατρική παράσταση – έβαλε και τα κλάματα.


Όπως ήταν λογικό, και μπροστά στον κίνδυνο ενός νέου παγκόσμιου οικονομικού κραχ, το Ισπανικό κράτος έστειλε 5-6 διμοιρίες ΜΑΤ για να πετάξουν την σατανική γρια από το σπίτι της, αποκαθιστώντας την τάξη, την ανάπτυξη και τους δείκτες Dow Jones και Nikkei που είχαν αρχίσει να πέφτουν επικίνδυνα.

Ευτυχώς, με την παρέμβαση των οργάνων της τάξης, της Ισπανικής Κυβέρνησης και των Τραπεζών η ανάπτυξις εσώθη.

amantomatimou.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου