Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Δημιουργική ασάφεια

Ο σημερινός τίτλος είναι προϊόν της σκέψεως του κατόχου του πιο πολυδιαφημισμένου Burberry κασκόλ της ευρωζώνης και περιγράφει τέλεια την κυβέρνηση

Είπε ο Γιάνης με το ένα το «ν» ότι τα κείμενά μας προς τους δεσμοφύλακές μας, ουπς, συγγνώμη, τους εταίρους μας, διέπονται από «δημιουργική ασάφεια». Δηλαδή είναι αρκετά φλου ούτως ώστε να πιαστούν κώτσοι οι εκλεγμένοι Φράγκοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Βάραγγοι, Βίκινγκς, Μαγυάροι, Πατσινάκες, Νούβιοι, Βαβυλώνιοι, Νορμανδοί, Κέλτες και Αλαμανοί των παρλαμέντων της Εσπερίας και να ψηφίσουν όλα τα φιλελληνικά που αναφέρονται στα κείμενά μας. Ο φιλελληνισμός, για να ψηφιστεί από τους Βανδάλους, πρέπει να έχει φερετζέ. Ο καλύτερος φερετζές είναι το κασκόλ του Βαρουφάκη, αλλά, επειδή το φοράει, πρέπει να βρούμε τον δεύτερο καλύτερο φερετζέ, που είναι η ασάφεια του Βαρουφάκη.

Ο Γιάνης με το ένα το «ν» έχει θητεύσει στην πασοκάρα και ξέρει από ασάφεια. Εχει διατελέσει και φιλαράκι των Παπανδρέου, ώστε την ασάφεια να την παίζει στα δάχτυλα όπως ο βαρύμαγκας το μπεγλέρι του. Επίσης, είναι τόσο συχνός θαμών των τηλεοπτικών εκπομπών, ώστε υποχρεώνεται να εξοικειωθεί με την ασάφεια. Οι παρουσιαστές είθισται να είναι τόσο κακοί χειριστές της γλώσσας, ώστε παραμένουν ασαφείς ακόμα κι όταν λένε καλημέρα.

Ω3 οξέα λιπαρά

Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι που εξελέγησαν; Πώς το έχουν δομήσει στο μυαλό τους το σχέδιο Α, Β ή Γ; Ουδείς γνωρίζει - και το δυσάρεστο είναι ότι φαίνεται να μην το γνωρίζει ούτε η κυβέρνηση. Στην αρχή τσαμπουκάς και λοξή χειραψία του Γιάνη με το ένα το «ν» μετά του Ντάισελμπλουμ. Απαντες ενθουσιάστηκαν. Μετά μίλησε ο Αλέξης με τη μαντάμ Μέρκελ και μαλάκωσε λίγο το στιλ, μέχρι που έγινε μαλακούλι και γλυκούλι σαν «παπαδιασμένο» αποξηραμένο δαμάσκηνο που μούλιαζε ολόκληρη τη νύχτα σε ποτήρι με νερό. Κι ύστερα το ψάρι έγινε κρέας, το κρέας λαχανικό και το λαχανικό μνημόνιο που δεν θα το λένε ακριβώς μνημόνιο επειδή δεν θα είναι μνημόνιο αλλά καταστροφή λάιτ με 2% λιπαρά και Ω3 που κάνουν καλό στην καρδιά.

Και τα δισεκατομμύρια της τρόικας δεν τα θέλουμε, αλλά καλό είναι να μας τα δώσει, αν δεν την λένε τρόικα και είναι οι θεσμοί, που τούτη ως λέξη είναι καλή και δεν μας θυμίζει Τόμσεν.

Τέλος, τα μόνα που δεν παραμένουν δημιουργικά ασαφή είναι το μπαμ και οι άλλοι ήχοι που ακούγονται στις αυτοκτονίες των ανθρώπων.

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου