Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Greenpeace... Απολαύστε βιογραφικό


Διεθνή οικονομικά, υποθέτω στην Ελλάδα.
Ευρωπαϊκές σπουδές, στην Αγγλία (τι είναι οι "ευρωπαϊκές" σπουδές?)
Εθελοντής και οικονομικός υποστηρικτής (Πώς δηλώνεται αυτό στην Εφορία? Ρώτησα τον εφοριακό μου και νόμισε ότι εγώ θέλω να το κάνω, και μου είπε "μην κάνεις καμιά στραβή, θα σε κυνηγάμε")
"Υπεύθυνος προγράμματος Ελλήνων γιατρών του ...Κόσμου στην Συρία" (αυτό, πώς δηλώνεται στην Εφορία? Ή δηλώθηκε στην Συρία? Τι είναι οι "Γιατροί του Κόσμου"? Ασχολούνται με Ιατρική? Με κοινωνικά? Πού φορολογούνται οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου? Έχει και γιατρούς στην παρέα ή είναι... τι είναι?) Τι κάνει ο Υπεύθυνος Προγράμματος? Με δελτίο παροχής είναι? Είναι στο ΤΕΒΕ? Στο ΙΚΑ? Ποιος πληρώνει τα εισιτήρια για την Συρία? Έχει πάει στην Συρία? Ποιος πλήρωσε το ξενοδοχείο?

Ισχυρίζεται ότι η ΤΕΣΛΑ σκότωσε τον λιγνίτη. Ψεύτης ή/και άσχετος. Ούτε για εφεδρεία για οικιακά φωτοβολταϊκά δεν κάνει η ΤΕΣΛΑ. Όλα τα φωτοβολταϊκά του κόσμου είναι εντελώς ασήμαντα, και 1000 φορές τόσα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν ούτε το 1/10 από μια μονάδα λιγνίτη.

Έχει άποψη για τα οικονομικά του λιγνίτη. Που έμαθε οικονομικά του λιγνίτη? Τα διεθνή οικονομικά είναι άσχετα με τα οικονομικά της ενέργειας, ή της κοινής ωφέλειας... Αυτά που λέει τα ξέρει πρωτογενώς, κάποιος του τα υπαγόρευσε? Ή είναι "άποψη"? Τις απόψεις του τις δίνει εθελοντικά ή με αμοιβή?

Ξέρει για αυτοπαραγωγή. Πού τα έμαθε? Έχει αυθαίρετο και ξέρει? Τα έμαθε υποστηρίζοντας την Greenpeace? Με τους "Γιατρούς" στην Συρία?

Έχει άποψη για τις ΥΚΩ... Ξέρει ότι είναι οικονομικό έγκλημα... Μα δεν έχει ιδέα από οικονομικά κοινής ωφέλειας, είναι από τα πιο εξειδικευμένα μικροοικονομικά, δεν έχουν σχέση ούτε με διεθνή, ούτε με ...ευρωπαϊκές σπουδές στην Αγγλία.

Στην Ινδία έχει πάει? Ή μόνο στην Συρία?

Με Διεθνή οικονομικά, ευρωπαϊκές σπουδές (στην Αγγλία), εθελοντισμό, και "Γιατρούς" στην Συρία (αν ξέρει που είναι η Συρία), καταλαβαίνει την διαφορά μεταξύ στοχαστικής κιλοβατώρας και ενός μπρικιού που ψήνει καφέ το πρωί? Ή πίνει καφέ μόνο όταν φυσάει?

Αυτός είναι ο υπογράφων την επιστολή της προηγούμενης ανάρτησης... Από τους Γιατρούς της Συρίας, σε οργανωτής δράσεων για ΑΠΕτζήδες... Και έχει άποψη και για την ηλεκτροδότηση...

Βέβαια, είμαι άδικος. Ο κύριος είναι επώνυμος, και εγώ είμαι ψευδώνυμος. Ωστόσο: Αυτός σας λέει απόψεις και εγώ σας επισημαίνω το βιογραφικό του (για να δείτε εάν έχουν σχέση οι απόψεις με το βιογραφικό του). Αυτός πλασάρει αιολικά, φωτοβολταϊκά και τέτοια και εγώ σας δείχνω: 1) Πόσο ασήμαντα είναι, 2) πόσο τα πληρώνουμε (πληρώνουμε αυτούς που ταΐζουν τον κύριο Γκρηνπης), και 3) ποιος είναι αυτός που κερδίζει από την δραστηριότητα του κυρίου:

1) Πόσο ασήμαντα είναι τα προϊόντα που προωθεί ο κύριος Γκρηνπης:


ή εάν προτιμάτε από την χώρα του εργοδότη του:


2) Κάποιος, σε κάποια φορολογική επικράτεια, πληρώνει αυτόν τον κύριο για να προωθεί πληρωμή (από εμένα) 1,3 - 1,4 δις ευρώ τον χρόνο για απάτες που δεν υποκαθιστούν συμβατική ηλεκτροπαραγωγή, εξοικονομούν αμφίβολα καύσιμα (αλλά όχι στην Γερμανία) και αποδεδειγμένα δεν μειώνουν ρύπους:


3) Ποιος κερδίζει από όλο αυτό το θέατρο και τους ψευδείς και παραπλανητικούς ισχυρισμούς του κυρίου Γκρηνπης? Μα η Σωτηρία του Πλανήτη.


Ξέρω, ο λιγνίτης είναι βρωμερός, χειρότερος από τον λιθάνθρακα, τα πυρηνικά ελεεινά, το αέριο της Γκαζπρομ μυρίζει λεβάντα, οι Γερμανικές ΑΠΕ σώζουν από την αμαρτία, αλλά, βρε παιδί μου, τόσες αρλούμπες αρλούμπες... Με 8-9 δις ευρώ που έχουμε πετάξει για ΑΠΕ θα είχαμε δωρεάν περίθαλψη για όλους τους Σύριους της Συρίας...

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου