Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αρες Μάρδες Κουκουνάρες

Υπάρχει κυβέρνηση που αναζητεί επενδυτές στους πρόσφυγες; Ναι! Η δική μας! Καιρός να γίνουμε εμείς πρόσφυγες.

Για την Ιστορία και για το αρχείο σας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας είπε κάτι που θύμισε τον μέγα κυνηγό χορηγών και πριγκίπων: τον Βλάση Τσάκα. Είπε ο Μάρδας ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει το… οικονομικό προφίλ των προσφύγων και των μεταναστών στη χώρα μας και «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής».


Μπορεί από τη δήλωσή του να μη βγήκε φράγκο για τους Ελληνες, αλλά παρήχθη γέλιο στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες 01 και 02 προέρχονται από έναν αξιοπρόσεκτα ιλαρό λογαριασμό του facebook, ονόματι Johannes O'Mayor.


H φωτό Νο3 προέρχεται από το twitter, από τον χρήστη peristeraRa, και η συνοδευτική λεζάντα λέει: «Εκτακτο. Κρουαζιερόπλοιο με επενδυτές αυτή την ώρα στον Πειραιά μας».


Και η εικόνα Νο4 προέρχεται από το twitter και δημοσιεύτηκε από τον χρήστη Schrodinger's dragon και βάζει τον διασώστη να ερωτά τον πρόσφυγα: «Καλησπέρα σας, κύριε. Πώς θα σας φαινόταν το ενδεχόμενο να επενδύσετε στην Ελλάδα;»

Αν ψάξετε τη λέξη «Μαρδάς» στο διαδίκτυο θα σας προκύψουν χιλιάδες παρόμοια αποτελέσματα.

Καλή σας διασκέδαση - μέχρι τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος…

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου