Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δυστυχώς οι πελάτες μας δεν εμπιστεύονται διαπλεκόμενους κρατικοδίαιτους μαυραγορίτες

http://energypress.gr/blogs#row-73549
Φυσικά και ο κοσμάκης δεν εμπιστεύεται τους Καλλιτσάντση, Μπόμπολα, Κοπελούζο, Περιστέρη, Μυτιληναίο και Λάτση. Γιατί να τους εμπιστευτεί; Ξέρει ο κοσμάκης ότι αυτοί οι κύριοι ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και τους Βολευτές και από το 2000 γράφουν τους Νόμους και Αποφάσεις με τους οποίους στήνουν δουλειές, παίρνουν κρατικές δουλειές, επιδοτήσεις, ξανά επιδοτήσεις, μόνιμα επιδοτήσεις.

Και μήπως οι κύριοι αυτοί είναι το Ελληνικό Κεφάλαιο που προτιμώ από το Ξένο; Χαχαχαάαχαχα! Μαυραγορίτες τύπου Βάστα Ρόμελ. Αυτοί είναι η κινητήρια δύναμη και η χρηματοδότηση της "ευρωπαϊκής προοπτικής" α λα γκρεκ, αυτοί εκπροσωπούν την EDF/Edison, την ΕΝΕL, την GDF, και όλη την λίστα των "μάθανε ότι μαμιώμαστε και πλάκωσαν και οι επενδυτές". Με δικά τους κεφάλαια; Μα τα χρέη που πασχίζουμε να διαγράψουμε είναι αποκλειστικά δικο τους έργο! Το ότι αγοράσατε και εσείς Miele και Καγιέν, είναι απλό άλλοθι - για να λένε οι Πάγκαλοι ότι μαζί τα φάγαμε.

Όσο για την υποχρέωση να περιορίσει το μερίδιό της η ΔΕΗ στο 50% μέχρι το 2020, 1) ΔΕΝ είμαστε πια στην ευρωζώνη -- αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι..., 2) Αμφίβολο αν θα υπάρχει η σημερινή ευρωζώνη το 2020, ή τι σχήμα θα έχει... Αλλά, είπαμε: Βάστα Ρόμελ.

Για να μην την πατήσετε όπως με τις "επενδυτικές προτάσεις" της "Τράπεζας" Πειραιώς, ή της Γιουρομπανκ που σας έφαγαν τα λεφτά σας το 2000:

Οι "ηλεκτροπαραγωγοί" που φωνάζουν "Βάστα Ρόμελ":


Οι "προμηθευτές" που φωνάζουν "Βάστα Ρόμελ" (και αφήστε την ΔΕΗ ή PPC...):


Οι "έμποροι" που φωνάζουν "Βάστα Ρόμελ"


Ξέρω... Θα μου πείτε για τους κακούς πλούσιους συνδικαλιστές της ΔΕΗ... Θα σας πω ότι η διαφθορά και η διαπλοκή, πάντα "ήλεγχε" τους αρμόδιους πολιτικούς, τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους σε Υπουργεία και Ανεξάρτητες Αρχές και τους συνδικαλιστές (και, φοβάμαι, και την Δικαιοσύνη). Δηλαδή αν κόπτεστε για τις παροχές των ΔΕΗτζήδων, δείτε τι ήταν και τι είχαν οι "επιχειρηματίες" της λίστας πριν το 1999, και τι είναι και τι είναι και τι έχουν τώρα. Όχι πουλάκια μου, δεν τα έκαναν με δικά τους κεφάλαια, με δικά σας τα έκαναν -- αυτά που χρωστάει το Κράτος και εσείς, προσωπικά.

Φαντάσου να ήμουν και αριστερός...

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου