Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ο νέος αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος

Μόνο ένας μπορεί να ξεπεράσει τον
πήχη του χρέους που έβαλε ψηλά
ο Ομπάμα: ο Γιώργος Παπανδρέου!
Ο Μπαράκ Ομπάμα ήρθε εδώ για να μας πει να κάνουμε τα αναγκαία «επώδυνα» βήματα στις μεταρρυθμίσεις. Ωραίες κουβέντες από κάποιον που ήδη έχει καβατζάρει σύνταξη στα 55 του! Το αμερικανικό δημόσιο θα τον χρυσοπληρώνει για το υπόλοιπο της ζωής του και θα του χορηγεί ένα σωρό διευκολύνσεις, προσωπική ασφάλεια, ατέλειες και λοιπά προνόμια, διότι το κατόρθωμά του είναι δύσκολο να ξεπεραστεί: Στην αρχή της θητείας του παρέλαβε εξωτερικό χρέος 10,02 τρισεκατομμύρια δολάρια και τώρα το έχει σχεδόν διπλασιάσει! Το φέσι που φόρεσε στους Αμερικανούς κοντεύει να ξεπεράσει σε ύψος το Αγαλμα της Ελευθερίας, τον πύργο του Τραμπ και το όρος Κιλιμάντζαρο. Αυτή τη στιγμή πλησιάζει απειλητικά τα 19,8 τρισεκατομμύρια δολάρια και μέχρι να παραδώσει την προεδρία ο «φίλος» της Ελλάδος θα έχει χτυπήσει το καμπανάκι των 20 τρισ.! Επίσης, στις ημέρες του κατόρθωσε να διαλύσει τη μισή αφρικανική ήπειρο, υποκινώντας την «αραβική άνοιξη» - ένα εγχείρημα που εξελίχτηκε σε ισλαμικό χειμώνα.

Η Βόρειος Αφρική παραδόθηκε στην πυρά του ISIS, οι μεταναστευτικές ροές έγιναν ωκεανοί, που κοντεύουν να αποσταθεροποιήσουν την Ευρώπη, και τώρα όσοι έχουν απομείνει λογικοί σε τούτον τον πλανήτη προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θα εισπράττει σύνταξη περίπου 205.000 δολαρίων ετησίως από το κράτος, το οποίο εκείνος έφερε στα πρόθυρα της καταστροφής. Ο Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον, αφού «εκπαίδευσαν» τους συντρόφους τους στο Δημοκρατικό Κόμμα σε τέτοιες... πετυχεσιές, καλό είναι να προετοιμάζουν το έδαφος για τον επόμενο (αντίστοιχων δυνατοτήτων) αρχηγό.

Η πρόταση της στήλης είναι μία και μη αναθεωρήσιμη: Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ή Τζέφρυ ή ΓΑΠ ή «Βράσε όρυζα στα Καστελόριζα». Τα τυπικά προσόντα τα διαθέτει: Γεννήθηκε στις ΗΠΑ, έχει αμερικανικό διαβατήριο, ειδικεύεται στις διαλύσεις κρατών και είναι σοσιαλισταράς με τα όλα του. Το επιτελείο του είναι εξαιρετικό (Γερουλάνος, Πεταλωτής, Παμπούκης, Μπιρμπίλη κ.ά.), ενώ ξέρει επίσης να παίζει και κιθάρα! Είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δεινός κωπηλάτης και... πιλότος ποδηλάτων άνευ αλυσίδας.

Ζήτω!

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου