Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Zάεφ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μάχες για εμάς» – η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού από τους «Μακεδονομάχους»!

Ελευθέριος Ανδρώνης 

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ήδη την ευκαιρία να δείξει τη στάση του απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Έδωσε μάχες για εμάς, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει τελειώσει. Τελείωσε. Τώρα ας συνεργαστούμε, ας κάνουμε δουλειές, ας βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών μας. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρωθυπουργός του νότιου γείτονά μας έδωσε μάχη για τον ευρωπαϊκό δρόμο της Βόρειας Μακεδονίας. Όσα έχει κάνει απ’ όταν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι μόνο θετικά για την Βόρεια Μακεδονία». 

Αυτά είναι τα λόγια του Ζόραν Ζάεφ. 

Ευτυχώς που βγαίνουν στην φόρα κάτι τέτοιες δηλώσεις, για να απαγκιστρωθούν από το παραμύθι των «Μακεδονομάχων» Νεοδημοκρατών, ακόμα και οι πιο «ρομαντικοί» ψηφοφόροι. 

Ευτυχώς που βγαίνουν στην επιφάνεια κάτι τέτοιες παραδοχές, ώστε να μπορούν όλοι να συλλάβουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης που στήθηκε πάνω απ’ το πτώμα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας. Ένα εθνικό και ιστορικό έγκλημα που διατελέστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια η παρούσα κυβέρνηση τοποθέτησε και την ταφόπλακα. 

Είδαν τότε να απλώνεται μπροστά τους ένα λαμπρό πεδίο ψηφοθηρίας και έτσι άρχισαν να εισχωρούν παρασιτικά μέσα στα δίκαια παλλαϊκά συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, για να καρπωθούν ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές. Το δυστύχημα είναι πως πολύς κόσμος τους πίστεψε. 

Την συνέχεια την γνωρίζουν όλοι. Η συμφωνία από προδοτική, έγινε «βαθιά προβληματική». Από «βαθιά προβληματική», έγινε μια συμφωνία που «δεν τους αρέσει αλλά πρέπει να την σεβαστούν». Έπειτα, η συμφωνία των Πρεσπών έγινε «εργαλείο για την Ελλάδα». Για να φτάσουμε στο σήμερα όπου ο Ζόραν Ζάεφ δηλώνει περιχαρής πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει δώσει μάχες για την γειτονική χώρα. 

Και όλα αυτά τα λόγια προέρχονται από τους ίδιους. Από την ίδια παράταξη.Όχι μόνο είπαν ψέμματα. Όχι μόνο υποστήριξαν την συμφωνία, αλλά ξεκίνησαν να «δίνουν και μάχες» για το μέλλον μιας χώρας που λεηλάτησε την Ελληνική ιστορία για να δημιουργήσει μια ψευδοταυτότητα και έτσι να αποκτήσει μια στοιχειώδη εθνική οντότητα. 

Σε αυτήν την παράταξη που έχει δώσει αυτά τα δείγματα γραφής, εμπιστευόμαστε το μέλλον της χώρας μας; Από αυτούς περιμένουμε αποτελεσματικούς χειρισμούς στα Ελληνοτουρκικά; Από αυτούς ελπίζουμε να αντιμετωπίσουν την βόμβα του μεταναστευτικού, την οικονομική κρίση και τα θέματα υγείας και παιδείας; 

Στην πολιτική τα ύστερα δεν τιμούν τα πρώτα, αλλά τα πρώτα τα ύστερα. Άλλωστε η συγκεκριμένη κυβέρνηση, συνεχίζει να τα κάνει μαντάρα σχεδόν σε όλους τους τομείς χωρίς σταματημό. 

Από την άλλη μεριά έχουμε τους πολιτικούς μύωπες του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτούς που δυσκολεύονται να διακρίνουν… σύνορα στις θάλασσες μας. Αυτούς που μας φωνάζουν να μην γίνουμε… «μοναχοφάηδες» σε Αιγαίο και Μεσόγειο. Αυτούς που με άνεση χάρισαν Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα σε έναν Σλαβικό λαό, νομιμοποιώντας την παραχάραξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς μας. 

Αυτό το κόμμα που γράφτηκε με κεφαλαία γράμματα στα μαύρα κατάστιχα της ελληνικής ιστορίας, πανηγυρίζει τώρα για τις δηλώσεις Ζάεφ και ανακοινώνει με διεστραμμένη δοσιλογική χαρά προς την κυβέρνηση: «καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στον ρεαλισμό». 

 Χαμογελούν χαιρέκακα αυτοί που κορόιδεψαν έναν ολόκληρο λαό με ένα δημοψήφισμα που το ποδοπάτησαν μέσα σε μια νύχτα και έσυραν την χώρα σε νέο μνημόνιο, παραβιάζοντας με φασιστικό τρόπο την τότε λαϊκή εντολή. Αυτοί που υποτίθεται πως θα έσκιζαν τα μνημόνια, βρίσκουν τώρα πάτημα για να κάνουν φτηνή αντιπολίτευση, πάνω στις πλάτες των εξαπατημένων Ελλήνων πολιτών. 

Αυτοί είναι, Νέα Δημοκρατία και Σύριζα. Πολιτική απατεωνιά, ενδοτισμός, ανήθικη ψηφοθηρία, λαϊκισμός και αμέτρητες κυβιστήσεις είναι τα γνωρίσματα των πολιτικών που χάραζαν και συνεχίζουν να χαράζουν. 

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. 

sportime.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου