Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ραγκούσης στήριξε την ξαδέρφη του

Σε ‘εποχή Ραγκούση’ φαίνεται να εισέρχεται, αργά αλλά σταθερά το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο πανίσχυρος πλέον Υπουργός Εσωτερικών και συντονιστής της Κυβέρνησης, είχε λόγο και παρέμβαση σε μια σειρά από επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, για το καινούριο σχήμα που ανακοινώθηκε. Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση φυσικά είναι εκείνη της Άννας Νταλάρα, συζύγου του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, και ξαδέρφη του Γιάννη Ραγκούση. Η πορεία της τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική, καθώς από τη στιγμή που δέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην
εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών, κερδίζει διαρκώς πόντους. Η δε συμμετοχή της στο νέο κυβερνητικό σχήμα, ως υφυπουργού Εργασίας με αρμοδιότητα του μετανάστες, αναμένεται να αποτελέσει το σημαντικότερο σκαλοπάτι για το άλμα προς τα πάνω.
Θυμίζουμε ότι με το ζήτημα των μεταναστών είχε ασχοληθεί επί μακρόν ο Γιάννης Ραγκούσης, από τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών όλους τους προηγούμενους μήνες, γεγονός που διευκολύνει τη δουλειά της Άννας Νταλάρα.
http://www.statesmen.gr/6184/politiki/ragousis-anna_07-09-2010.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου