Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τρείς στον «αέρα» του Europa League

Οι “πρεσβευτές” στο Europa League αναλαμβάνουν δράση, σήμερα Πέμπτη, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός με την Μπριζ, ενώ ΑΕΚ και Άρης αντιμετωπίζουν εντός ελληνικού εναέριου χώρου τη Χάιντουκ και την Ατλέτικο αντίστοιχα.
Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ  και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο όμιλο του.
Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δείχνουν αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ο στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο όπως απέναντι σε Άγιαξ και Φενέρμπαχτσε. Ο νεαρός προπονητής του «Δικέφαλου» το Βορρά ζήτησε τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ώστε να υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση. Παράλληλα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε και τον νεοαποκτηθέντα Ελ Ζαρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Τον δυσκολότερο αντίπαλο αντιμετωπίζει ο Άρης, καθώς  υποδέχεται την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κλ. Βικελίδης». Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ποντάρει στο αήττητο 42 ετών στην έδρα της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά ο Αργεντινός τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα, χωρίς να έχει στη διάθεσή του, τους Νέτο, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κάλβο, Τσεσνάουσκις και Ναφτί. Ο Έκτορ και Ραούλ και Κούπερ θα παρατάξει τους «κίτρινους» με  4-4-2, ενώ με το ίδιο σύστημα θα παρατάξει και την Ατλέτικο ο Κίκε Φλόρες.
Η ΑΕΚ τέλος ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ. Οι Κροάτες αποτελούν τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και άρα η ΑΕΚ είναι «υποχρεωμένη» να νικήσει για να θέσει τις βάσεις της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι θέλει να αγωνιστούν όπως απέναντι στον Πανσερραϊκό, με το ίδιο πάθος και ένταση, ενώ ζήτησε να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να αποφύγουν τα λάθη.
Και εμείς θα κοιτάξουμε να αποφύγουμε τα λάθη στο στοίχημα. Χθες η Μπάγερν μας δικαίωσε, η Βασιλεία όχι. Σήμερα, παπούτσι από τον τόπο μας και θα εμπιστευθούμε την ΑΕΚ σε μονό αποδεκτό. Δείχνει σε καλή κατάσταση και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τη Χάιντουκ του Σπλιτ.
ΑΕΚ-Χάιντουκ 1 απόδοση 1.65
Μικρός Οδυσσέας
http://www.antinews.gr/?p=62047

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου