Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργο μου, μπορεί η Μιλένα να ξεχωρίσει τα τρακτέρ από τα Hummer;


Από τον Βασίλη Μπόνιο
Δεν ξέρω αν ήταν η σκέψη της Άντας που βρισκόταν στο "Αττικό" νοσοκομείο με το πρόβλημα υγείας της, η οι "οδηγίες " των πολυφερμένων συμβούλων του, που έκανε τις απαντήσεις του Γιώργου ν ακούγονται άνευρες και στο ίδιο τέμπο, με την χροιά της φωνής του να είναι αχρωμάτιστη, επίπεδη και μονότονη σαν προσευχή βεδουίνου μοναχού.

Ο πρωθυπουργός πάντως ανταποκρίθηκε σε όλους τους βαθμούς δυσκολίας των ερωτήσεων που έθεσαν οι δημοσιογράφοι -υπάλληλοι εκδοτών και επιχειρηματικών συμφερόντων.
Έτσι δεν μας εξέπληξε το γεγονός ότι κανείς δεν τον ρώτησε για τις κρυφές συμβάσεις ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, για το νέο γύρο αναθέσεων σε κατασκευαστικές εταιρείες, για το Ελληνικό του Ασεμπίγιο και τα συμφέροντα, για τη παραλιακή ζώνη που έχει μεταβληθεί σε Ελντοράντο της παρανομίας και πάει λέγοντας.
Ειδικά όταν ο Παπανδρέου αναφέρθηκε στο πως η Χιλή, αντιμετώπισε τη διαφθορά κάποιος θα έπρεπε να τον ρωτήσει για τα δικά του πεπραγμένα κι όχι τις θεωρίες.
Να ζητήσει για παράδειγμα απο τον πρωθυπουργό, να μας απαντήσει για το ποιός είναι "υπουργός" Δικαιοσύνης: ο κος Χάρης Καστανίδης η ο κος Παναγιώτης Αθανασίου;
Αλλά αν αυτές είναι επικίνδυνες ερωτήσεις ακόμη και για τον τρελοροκά Γιάννη Καννελάκη, δεν ακούσαμε μια πιο εύκολη και αυτονόητη:
-Κύριε μεγαλομέγιστε πρωθυπουργέ μας, πως κάνατε υφυπουργό Γεωργίας της γλυκιά Μιλένα, η οποία δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα τρακτέρ απο τα Hummer;
-Με τι κριτήρια αναθέσατε το υφυπουργείο Εργασίας στην Άννα Νταλάρα; Εκτός του να είναι μάνατζερ του εθνικού τραγουδιστή, έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της; Γιατί δεν της αναθέτατε το υφυπουργείο Πολιτισμού στη θέση του Νικητιάδη, του βαρκάρη;
Ειδικά η τοποθέτηση της Μιλένας κύριε πρωθυπουργέ-η οποία θα συνεργάζεται με τον Σκανδαλίδη που πάτησε για τελευταία φορά χώμα στη ζωή του σε πάρκινγκ μπουζουξίδικου-ξεπερνά κάθε φαντασία.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σας είναι βαρετό ν ασχολείσθε με την καθημερινότητα και -λόγω της κοσμοπολίτικης ιδιοσυγκρασίας σας- με παπαριές όπως είναι οι αρμοδιότητες των υπουργών-πράσινων Χμερ και πάει λέγοντας.
Μόνο που αυτή είναι η δουλειά του πρωθυπουργού στη χώρας μας.
Δεν κυβερνάτε το Πριγκιπάτο του Μονακό-ούτε καν την αγαπημένη σας Σουηδία, όπου κάποτε αυτοκτονούσαν απο ανία.
Κυβερνάτε την Ελλάδα κε πρωθυπουργέ και είναι τουλάχιστο περιφρόνηση στην όποια νοημοσύνη και αξιοπρέπεια, απέμεινε στον χαχόλο Έλληνα πολίτη "αμόλυντη" απο τις χημικές ουρές των αεροπλάνων και των ΜΜΕ, να τοποθετείτε τη Μιλένα υφυπουργό Γεωργίας παρά τον Σκανδαλίδη και την Άννα Νταλάρα, υφυπουργό Εργασίας.
Σημ. (Για τον σκοτεινό κόσμο του ΟΠΑΠ τώρα και την διεκδίκησή του απο τους κ.κ Λοβέρδο (Ολυμπιακών αισθημάτων) και Γερουλάνο-θα έχουμε ειδικά αφιερώματα.
Καλή Νορβηγία Γιώργο μου....
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=2971

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου