Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Προς Έλληνες bloggers!! η "μεγάλη αποκάλυψη" τρίχες κατσαρές... made in USA ας γίνει μάθημα για να μην γίνονται τα Ελληνικά blogs περίγελος.

Αναπαράχθηκε κατά κόρον από τα Ελληνικά Blogs το "αποκαλυπτικό έγγραφο" που φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Παπανδρέου όσον αφορά την χρηαμτοδότηση του τέως πρωθυπουργού προκειμένου ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ με δάκτυλο του MILYTARY COOPORETION και τα ανταλλάγματα τα οποία συμφωνήθηκαν προκειμένου λάβει το πόσον των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ο τέως Πρωθυπουργός.

Με μιά μόνον ματιά, είναι εξόφθαλμο ότι το εν λόγω έγγραφο είναι κατασκευασμένο.

Είναι ποτέ δυνατόν έγγραφο του ''United States Office of Military Cooperation'' να... υπογράφεται...από τον Ανδρέα Παπανδρέου λες και ήταν... διευθυντής του; Και ο... Α. Παπανδρέου να δίνει εντολή (directions) στον... Α. Παπανδρέου να του δώσουν... 100 εκατομ. δολάρια;

 Επειδή η "είδηση" αυτή έκανε την δημοσιογραφική ομογενειακή οικογένεια να σκάει από τα γέλια με το "πάθημα" πολλών Ελληνικών blogs που την αναπαρήγαγαν μην λαμβάνοντας υπόψιν το αυτονόητο αλλά ελαφρά την καρδία αναπαρήγαγαν προκειμένου αυξήσουν τα κλικ τους λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να διορθώσουμε την κοροϊδία .
Όχι για την τιμή ενός πρώην Πρωθυπουργού αν και αυτό είναι ο σοβαρότερος λόγος του επαναπροσδιορισμού της "είδησης' ώστε να αποκατασταθεί η τιμή και η υστεροφημία αλλά επιπροσθέτως για την αποκατάσταση της "δημοσιογραφίας των πολιτών" των Ελληνικών blogs .

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τέτοιου είδους "παθήματα" μπορούν να αποτελέσουν έργο εκμετάλλευσης και απόδοσης αναξιοπιστίας στην κοινότητα των ελλήνων bloggers. 

Εμείς με την σειρά μας σας παραπέμπουμε στην ομογενειακή σελίδα ΚΑΛΑΜΙ όπου σχετικό της άρθρο καταδεικνύει με απλή γλώσσα την "πλαστή αποκάλυψη" και όποιον για αυτή θεωρεί υπεύθυνο για την αναπαραγωγή της πλαστής είδησης.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
http://tolimeri.blogspot.com/2010/10/bloggers-made-in-usa-blogs.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου