Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τα “Νέα Τζάκια” που πάλιωσαν

Σε εστιατόριο του Ψυχικού μαζί με τον επιχειρηματία Θανάση Λαβίδα εθεάθη πριν από λίγες μέρες ο αδελφός του πρωθυπουργού, Αντρίκος Παπανδρέου.

Ο Θανάσης Λαβίδας είναι αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Lavipharm. ( Τελευταία βέβαια τον έχουν βάλει στο μάτι κάποιοι συνδικαλιστές φαρμακοποιοί , που φοβούνται ότι θα ανοίξει αλυσίδες φαρμακείων μετά το άνοιγμα του επαγγέλματός τους).

Ο κ.Λαβίδας είναι φίλος και του πρωθυπουργού, ο οποίος συμμετείχε από τη δεκαετία του ’80 και στην Ένωση Νέων Επιχειρηματιών, (τα περιβόητα «Νέα Τζάκια»), που σχετίζονταν από τότε μαζί του.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ στηρίζει σε κάθε ευκαιρία τις επιλογές του πρωθυπουργού κι έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προώθηση των πράσινων επενδύσεων, καθώς και στη συνεργασία με το Κατάρ.

Μία μόνο αφελής απορία: Πως γίνεται και τα μέλη της σοσιαλιστικής οικογένειας κάνουν παρέα μόνο με επιχειρηματίες, βιομηχάνους και συνδικαλιστές….του ΣΕΒ; Χάθηκε ο κόσμος να τους δούμε μια φορά (στο τόσο, δε λέμε συνέχεια) να τρώνε και σε ένα ταβερνάκι με έναν πρόεδρο σωματείου οικοδόμων, έναν συνδικαλιστή εργαζομένων, έναν δάσκαλο, έναν προλετάριο τέλος πάντων;

Κοκκινοσκουφίτσα
http://www.antinews.gr/2011/02/15/85758/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου