Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Οι Ελληνίδες πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρώπη!

Καταφέραμε για άλλη μια φορά ως χώρα να πάρουμε πρωτιά...

Αυτή την φορά ήταν οι Ελληνίδες που μας έκαναν "περήφανους" αφού κατάφεραν να βγουν πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρώπη και τρίτες σε όλο τον κόσμο!

Σύμφωνα με έρευνες το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση.10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε δεν αφορά μόνο τις μεγαλύτερες κυρίες αλλά και τις μικρότερες αφού 1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με την έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου ενώ περίπου 40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από τις Ελληνίδες κάτω των 18 ετών σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

Ενώ στις χώρες της Ευρώπης το αντισυλληπτικό χάπι χρησιμοποιείται από το 22% των γυναικών κατά μέσο όρο, η χρήση του στην Ελλάδα φθάνει μόλις το 3,2%!

Τα χιλιάδες διαζύγια και οι εκτρώσεις είναι άλλο να σημάδι της παρηκμασμένης νεοελληνικής κοινωνίας όπου πάει από το κακό στο χειρότερο μαζί με την οικονομία και την εγκληματικότητα

http://unews.pathfinder.gr/society/oi-ellhnides-protes-stis-ektrwseis-se-olh-thn-efroph.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου