Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η ΔΕΗ αυξάνει τα τιμολόγια από 1/1/2012

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί όλη η κουβέντα για το τέλος υπέρ ΑΠΕ, και ότι δεν χρειάζεται και ότι τα αιολικά μπορούν να φτυνύνουν το ρεύμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάει η τιμή από τα 40 στα 140. Τότε, το 100 θα είναι φτηνό.

Η είδηση της αύξησης είναι από εδώ. Ευχαριστώ την ThW και τον/την ΤΡ

Δείτε και την Ελευθεροτυπία:

"Είναι χαρακτηριστικό ότι μία μεγαβατώρα από λιγνίτη στοιχίζει στη ΔΕΗ 35-36 ευρώ, ενώ για μία μεγαβατώρα από φωτοβολταϊκά που αγοράζει από τους ιδιώτες πληρώνει 400 ευρώ. Γι' αυτό πολλοί μιλούν για «πάρτι» των ιδιωτών στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ΔΕΗ αύξησε τα τιμολόγιά της, ώστε να μπορεί να πληρώνει τους ιδιώτες των ανανεώσιμων".

Δείτε και το Energypress:

Κατακεραυνώνει" τις ΑΠΕ διάσημος Έλληνας fund manager: ...η αιολική ενέργεια αλλά και η ενέργεια που παράγεται μέσω φωτοβολταϊκών δεν είναι αποδοτικές λόγω του υψηλού τους κόστους. «Απλά δεν είναι αποδοτικές. Η αιολική ενέργεια είναι 50% ακριβότερη από το φυσικό αέριο ενώ η ηλιακή είναι τέσσερις φορές πιο ακριβή»... Και το αέριο; Πολύ πιο ακριβό από τον λιγνίτη ή τον λιθάνθρακα, ψιθυρίζω εγώ. ...κάποιους «μύθους» αναφορικά με τις ΑΠΕ, αναφερόμενος ειδικά στις νέες θέσεις εργασίας που, σύμφωνα με τους υποστηρικτές των ανανεώσιμων πηγών, δημιούργησε ο κλάδος, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θέσεων εργασίας που δημιουργούνται και «χρεώνονται» στις ΑΠΕ, στην ουσία έχουν να κάνουν με οικοδομικές εργασίες και όχι τόσο με τις «πράσινες» τεχνολογίες.


...η Kynikos Associates είναι εκείνη η οποία είχε προβλέψει την κατάρρευση της Enron

Εεε... τι λέμε τόσο καιρό... Απλά περιμένουμε και το ...Μέγκα να το πει. Ο Σκάϊ αποκλείεται. Ο Σκάϊ θα λέει παπάρες μέχρι τέλους. Όταν το πει το Μέγκα, εγώ θα το κλείσω το blog. θα το πει. Είναι θέμα χρόνου. Ο βήχας και η ιπποδύναμη δεν κρύβονται...

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/05/112012.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου