Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Διευθυντές - συνδικαλιστές

Όλοι μας νιώθουμε μέρα με τη μέρα να αλλάζουν όλα γύρω και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο.
Κάποια πράγματα όμως παραμένουν σταθερές αξίες.

Γράφαμε παλιότερα για τους συνδικαλιστές - διευθυντές (Καταγγελία - Αναξιοκρατία στην Εκπαίδευση), (Πρώτα ο μαθητής... για να κρυβόμαστε από πίσω;) και την "αξιοκρατική" άνοδό τους με ποσοστά κατανεμημένα ανάλογα ποιος είναι στο γκουβέρνο.

Ήρθαν οι τελευταίες κρίσεις των διευθυντών για να το ξαναθυμηθούμε.

Η τακτική άριστα δομημένη. Άριστα 15,00 η κορυφή της ηγεσίας κάθε διεύθυνσης. Μετά ανάλογα τις προοπτικές και το σπρώξιμο. Οι υπόλοιποι για να δουν 14 πριν τα δεκαδικά θα πρέπει να έχουν Άγιο.

Πως γίνεται και όλοι όσοι ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά να είναι ικανότεροι στη διοίκηση και ας έχουν ελάχιστα αντικειμενικά προσόντα είναι απορίας άξιο.

Βλέπω από διάφορα ιστολόγια να ζητείται (από ποιους άραγε, τη Διαμαντοπούλου να πει στους διευθυντές εκπαίδευσης χα χα χα ) να δώσουν λίστες. Επειδή ξέρω το μάταιο της έκλυσης και ίσως και το "λέμε για να λέμε" ξεκινάω και δίνω εγώ τη λίστα με τα 15άρια της Β' Αθήνας, με την παράκληση:

Δώστε όσοι ξέρετε και τα υπόλοιπα κενά στα 15άρια αλλά και στα 14άρια και φτιάξτε ανάλογες για όλες τις διευθύνσεις. Η δημοσίευση όσων στοιχείων μου δοθούν είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη.

(κλικ για μεγέθυνση)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου