Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Που είχαμε μείνει;

Κορόιδευα την καημένη την Μπιρμπίλη που μας παραμύθιαζε με Πράσινη Ανάπτυξη την ώρα που βουλιάζαμε. Τώρα θα κοροϊδεύω τον …εαυτό μου που ασχολούμαι με Κλιματολογίες και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας όταν εξακολουθούμε και βουλιάζουμε. Η αλήθεια είναι ότι με την πολυήμερη αποχή μου δεν ξέρω από πού να ξαναπιάσω το κουβάρι. Θα αρχίσω με την περίληψη:

Το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου έχει αρχίσει και γίνεται ανέκδοτο. Τα στοιχεία από δορυφορικές μετρήσεις που εμφανίζονται επιβεβαιώνουν αυτά που έλεγε ο Lindzen, ότι δηλαδή η Γη εκπέμπει αρκετή θερμότητα πίσω στο διάστημα, ασχέτως CO2, και επομένως το Θερμοκήπιο δεν υφίσταται, σίγουρα όχι όπως το παρουσίαζαν τα τομάρια του IPCC κατά παραγγελία των αφεντικών τους.

Ο μασκαράς «επιστήμονας» που προέβλεπε το τέλος των πολικών αρκούδων λόγω της υπερθέρμανσης του Πλανήτη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να ερευνηθεί η …αρλουμπολογία του.

Η αντίσταση κατά των αιολικών «πάρκων» έχει ενταθεί. Τα φαύλα οικονομικά τους έχουν γίνει κατανοητά από τους πάντες και τα υπεράκτια (που θα προωθούνται γιατί θεωρητικά ενοχλούν λιγότερο) έχουν νόημα μόνο εάν τα λεφτά είναι εύκολα και τσάμπα, και οι καταναλωτές και οι φορολογούμενοι πάμπλουτοι. ΤΕΡΝΕΣ και λοιπά αιολικά λαμόγια, μπορούν εφεξής να χαρακτηρίζονται ωμά σαν «απατεώνες» που παρασιτολογούν σε βάρος μας (αλλά τους αγαπάνε οι Δυνάμεις Κατοχής). Το ότι μιλάμε ακόμα στην Ελλάδα για φωτοβολταϊκά εξηγείται μόνο υπό το πρίσμα ότι σε αυτή την μη-χώρα, ο …ΟΠΑΠ θεωρείται σοβαρή εταιρία… Αν είναι δυνατόν… Σαν να λέμε ότι στο Λας Βέγκας παράγεται ΑΕΠ! Πληρώνετε κορόϊδα!...

Βασικά, καλοί μου άνθρωποι, το φθινόπωρο του 2008 έγινε ένα Κραχ στα Χρηματιστήρια οι συνέπειες του οποίου έχουν μεν «μαζευτεί» πιο επιθετικά από ότι το 1929, αλλά μην νομίσει κανείς ότι έχουμε δει τις συνέπειες… Τις βλέπουμε, αλλά δεν τις έχουμε δει. Το Κραχ είχε σαν πιθανή συνέπεια, τότε, την εκλογή του Ομπάμα. Αν θυμάστε, τα προγνωστικά, μέρες πριν το Κραχ είχαν τον Μακέην μπροστά με 5-7 ποσοστιαίες μονάδες. Η δημοτικότητα του Ομπάμα είναι τώρα στο ναδίρ. Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά λίγη αντίσταση στον Σοσιαλισμό και τις Πράσινες Παπάρες δεν κάνει κακό. Στα καθ’ ημάς, εάν δεν καταλάβουν οι φαιδροί που μας κυβερνούν ότι ΑΥΤΟΙ και το Κράτος Παροχών, Επιδοτήσεων, Ασχετοσύνης και Παρασιτολογίας που έφτιαξαν είναι το πρόβλημα, μην περιμένετε φως στο τούνελ. Προσωπικά, δεν περιμένω φως στο τούνελ.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/07/blog-post_30.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου