Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Σε… εργασιακή εφεδρεία και οι τρομοκράτες

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Ο Μάκης (ένας είναι, ο Ψωμιάδης) το σκέφτεται ακόμη, φαίνεται ωστόσο ότι στη σύγχρονη Ελλάδα, της ιστορικής οικονομικής κρίσης, του Μνημονίου και της τρόικας, εκτός από την πολιτική ηγεσία και την… εθνική κυριαρχία, παραδίνονται αυτοβούλως και οι τρομοκράτες. Ή, τουλάχιστον, όσοι θεωρούνται ύποπτοι για ένοπλη και παραβατική δράση, στις παρυφές του κοινοβουλευτισμού.

Σήμερα λοιπόν, στις 9 το πρωί, ένας 36χρονος υπάλληλος του Εθνικού Τυπογραφείου, τον οποίο καταζητούσαν οι αρχές για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», προσήλθε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών, στο Τμήμα Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να παραδοθεί.

Ελέγχονται ως ανακριβείς οι πληροφορίες ότι ο συμπολίτης μας, ο οποίος μάλιστα διέμενε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, πίσω από τον Άρειο Πάγο και το κτίριο της ΓΑΔΑ, οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση να παραδοθεί, προκειμένου να γλιτώσει την… εργασιακή εφεδρεία που σχεδιάζουν Κυβέρνηση και τρόικα, για το Εθνικό Τυπογραφείο και άλλους φορείς του δημοσίου τομέα.

statesmen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου