Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Δυόμισι ολόκληρες ώρες κράτησε η ιδιαίτερη συνάντηση μεταξύ του Βλαδίμηρου Πούτιν με τον γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό!

Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι, η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε περίπου δυόμισι ώρες.

Ο κ. Πούτιν καλωσορίζοντας τον Ηγούμενο Εφραίμ, μεταξύ άλλων τόνισε: «Αγαπητέ Γέροντα, Εφραίμ! Επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω θερμά και να σας ευχαριστήσω για την μεταφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία».

«Λόγω της απόφασής σας, εκατομμύρια άνθρωποι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη και όπως εσείς γέροντα με ενημερώσατε, πάνω από 3 εκατομμύρια την προσκύνησαν», πρόσθεσε ο κ. Πούτιν.

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, υπογράμμισε: «Αυτό δείχνει την πνευματική σχέση μεταξύ των δύο λαών μας. Φυσικά, αυτό θα συμβάλει και στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών μας σχέσεων».

Ο Ηγούμενος Εφραίμ από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν για την συνάντηση που είχαν, καθώς και για την θερμή υποδοχή.

«Είμαστε συγκλονισμένοι κ. Πρωθυπουργέ, από τη συμμετοχή του ρωσικού λαού στην Αγία Ζώνη. Όλοι οι πατέρες που συνοδεύουν την Αγία Ζώνη, είναι μάρτυρες με πόση ευλάβεια προστρέχει ο λαός να την προσκυνήσει», υπογράμμισε ο γέροντας.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας σας, η βαθιά σας πίστη. Αυτό είναι που δεσμεύει τις δύο χώρες μας.»

Ο Ηγούμενος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, τονίζοντας: «Για την Ελλάδα αυτή η εποχή δεν είναι καλύτερη, και σας ζητώ με οποιονδήποτε τρόπο να την βοηθήσετε για τον καλό του λαού.»

«Επίσης κ. Πρωθυπουργέ, η μεταφορά της Αγίας Ζώνης στην Ρωσία επιβεβαιώνει τη σύνδεση που υπήρχε ανέκαθεν και υπάρχει και σήμερα, μεταξύ Ρωσίας και Αγίου Όρους. Πιστεύω ότι η Αγία Ζώνη ενίσχυσε την πίστη του Ρωσικού λαού», πρόσθεσε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου.

Ο κ. Πούτιν γνωρίζοντας ότι η Αγία Ζώνη βοηθάει την στειρότητα των γυναικών, ευχήθηκε να συμβάλει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.

Επίσης ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στο Άγιον Όρος.

«Θυμάμαι το ταξίδι μου στο Άγιον Όρος, που έγινα δεκτός με θερμή υποδοχή. Εκεί με συνοδεύσατε και μου παραχωρήσατε και οδηγό τον οποίο θυμάμαι ακόμη και σήμερα. Οι σχέσεις της Ρωσίας με το Άγιον Όρος, είναι αιώνες τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν.

«Όλο το Άγιον Όρος σας αγαπά κ. Πρωθυπουργέ», τόνισε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαίδιου, απαντώντας στον κ. Πούτιν.

«Πραγματικά στο Περιβόλι της Παναγίας νιώθεις μια ζεστασιά, την οποία έχω νιώσει και εγώ», τόνισε κλείνοντας ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ", ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ ΩΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ!

Ο ηγέτης μιας πανίσχυρης χώρας που προσφέρθηκε να μας βοηθήσει, αλλά οι δικοί μας προσκυνημένοι στους Αμερικανοεβραίοους του μίλαγαν για "πράσινη ανάπτυξη", συναντήθηκε ιδιαιτέρως με αυτόν που το εγχώριο κοπροκατεστημένο πολιτικών και Μμε αποκαλεί "απατεώνα"!!!
Δε νομίζουμε ότι χρειάζονται άλλες συγκρίσεις!

Ο Ηγούμενος Εφραίμ λειτουργεί όχι μόνο ως πνευματικός ηγέτης μιας ιστορικής Μονής, αλλά και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας!
Γι'αυτό άλλωστε ζήτησε από τον Πούτιν να βοηθήσει, όπως μπορεί,ενώ εκείνος απάντησε πως Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ!

Το αντιλαμβάνονται αυτό ορισμένοι αμετανόητοι χριστιανομάχοι;

Έχουν ιδέα τι ωφέλη αποκόμισε η χώρα μας από την (διάρκεια ενός μηνός) παρουσία της Αγίας Ζώνης στην ομόδοξη Ρωσία;
Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να προσκυνάνε τους Αμερικανοεβραίους Μασώνους και τις διάφορες "Τριμερείς", ο προσανατολισμός της Ελλάδας είναι ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ στραμμένος στην Ορθοδοξία!

Κι όσο κι αν σκυλιάζουν με αυτό, είναι αδιάφορο: Ίσως τα γεγονότα, τους ξεπεράσουν!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_6814.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου