Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή στις αντι-γερμανικές "σειρήνες"... γιατί τα συμφέροντα των Τραγκάδων δεν είναι τα ίδια με του λαού


Πρέπει να μας γίνει συνήθεια να ψάχνουμε την αλήθεια στο ακριβώς αντίθετο από αυτό που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ.

Τα συμφέροντα των ΜΜΕ και των Ελλήνων πολιτών είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντικρουόμενα καθώς τα ΜΜΕ κερδίζουν από τα χρήματα που εμείς όλοι χάνουμε με μεσολαβητή το κράτος. Το κράτος τα εισπράττει από εμάς υπό τη μορφή φόρων και τα χαρίζει στα ΜΜΕ υπό τη μορφή κρατικής διαφήμισης, διαγραφής χρεών και ανάθεσης τεράστιων δημοσίων έργων. Οπότε ΔΕΝ απαιτεί μυαλό να καταλάβουμε ότι εφόσον τα ΜΜΕ θεωρούν τους Γερμανούς "κακούς" είναι γιατί αυτό συμφέρει τα ΜΜΕ και όχι τον μέσο Έλληνα.

Οι Γερμανοί είναι "κακοί" όπως ο ήταν "κακός" ο Καντάφι, ο Μιλόσεβιτς, ο Σαντάμ, ο Οτσαλάν, ο Πούτιν κλπ. Εμείς πρέπει να κρίνουμε από τη δική μας πρόσφατη εμπειρία και να ΜΗΝ συγχέουμε τον Γερμανικό λαό με τους γερμανόφωνους ρουφιάνους που υπηρετούν την τραπεζική μαφία και που βρίσκονται παντού στη Γερμανία.

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ και των καθεστώτων στην Ευρώπη, οι βρυκόλακες του τραπεζικού συστήματος μας παρουσιάζουν ως "θύτες" τα θύματα και ως θύματα τους "θύτες" ... βλέπε Σέρβους, Λίβυους, Ιρακινούς, Παλαιστίνιους, Αφγανούς κλπ.

Και μόνο που επιτίθενται με ομοφωνία στους Γερμανούς ως λαό... τύποι όπως... ο εβραίος Soros, o κολλητός του εβραίος Κον-Μπέντιτ, η Bilderberg-Διαμαντοπούλου, ο Παπούλιας κλπ ... πρέπει να μας κάνει να ψάξουμε βαθύτερα.

Οι "αυθόρμητες" φιέστες τύπου "We are all Greeks" οργανωμένες από τους "αυθόρμητους" Occupy Wall Street κλπ που χρηματοδοτούνται από τον Soros να μην σας παίρνουν τα μυαλά.
Είναι σκηνοθετημένες δράσεις που στοχεύουν να πιέσουν τους "κακούς" Γερμανούς πολίτες κι όχι τη διάσωση των "καλών" Ελλήνων.

Το να φορτωθούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι Ελληνικά ομόλογα...δεν σώζει εμάς από την χρεοκωπία αλλά τους ιδιώτες τοκογλύφους από απώλεια χρημάτων.

15 άτομα ,ένα πανό και μία σημαία έξω από μία πρεσβεία ...και το έκαναν 1η είδηση παγκοσμίως. Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη αλλά η είδηση αποσιωπήθηκε από τα ίδια ΜΜΕ.
200.000 Έλληνες στο Σύνταγμα κι ούτε που ίδρωσε τ'αυτί των Ελληνόφωνων ρουφιάνων της κυβέρνησης.

Τα ίδια τα ΜΜΕ που μας διαφήμιζαν με σπουδή τους 150 "αυθόρμητους φιλέλληνες" φρόντιζαν να μας παραπλανούν για το μέγεθος των πραγματικών συγκεντρώσεων έξω από τη Ελληνική Βουλή.

Και μόνο που τέτοιες ασήμαντες "φιλελληνικές" δράσεις έγιναν πρώτη είδηση θα έπρεπε εκ προοιμίου να μας προβληματίσει. Οτιδήποτε δεν προωθεί την ατζέντα των επικυρίαρχων ... μένει εκτός μενού στα ΜΜΕ.

Τα ίδια "φιλαλήθη" ΜΜΕ (γνωστών ελληνόφωνων συμφερόντων) με αντι-γερμανική ρητορική βγαίνουν και δίνουν 20% σε νεό κόμμα με αρχηγό τον Παπαδήμο(!) και 15% στον Φώτη Κουβέλη ! Το ψέμα είναι ο κανόνας στα καθεστωτικά ΜΜΕ και όχι η αλήθεια.

Οι αυθόρμητες συγκεντρώσεις διαλύονται συστηματικά με ΜΗ αυθόρμητες συμπλοκές ΜΑΤ και κουκουλοφόρων. Οι υπόλοιπες καπελλώνονται από το ΚΚΕ.

Ο κοσμάκης που θέλει να διαδηλώσει κάνει πίσω ... Ή θα φοβηθεί τον πετροπόλεμο των κουκουλοφόρων και τα δακρυγόνα ή θα αποφύγει να βρεθεί κάτω από τα πανό του ΚΚΕ που ποτέ δεν οργάνωσε μία ακομμάτιστη πορεία ώστε να ελέγχεται ο όγκος και οι δράσεις.
Άρα η σίγουρη αποδυνάμωση ή και διάλυση κάθε αυθόρμητης διαδήλωσης επιτυγχάνεται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Μας το ξεκαθάρισαν στη Βουλή ότι με τα δάνεια που παίρνουμε απαλλάσσουμε τους ιδιώτες τοκογλύφους από το ρίσκο των ελληνικών ομολόγων και μεταφέρουμε τα συγκεκριμένα "σκουπίδια" σε "θεσμικούς" επενδυτές , δηλαδή στους αδαείς φορολογούμενους των άλλων ευρωπαικών χωρών οι οποίες επίσης διοικούνται από προδότες και γιουσουφάκια του τραπεζικού συστήματος.

Και ενώ σαν Έλληνες μας συμφέρει να πτωχεύσουμε με τους όρους που ισχύουν σήμερα για τα ομόλογα και να διατηρήσουμε την ασυλία του Δημοσίου πλούτου από κατάσχεση ... οι προδοτες που μας κυβερνούν ΣΩΖΟΥΝ τους ιδιώτες τοκογλύφους και τις τράπεζες και παραδίδουν την Εθνική κυριαρχία σε κυβερνήσεις ρουφιάνων ξένων χωρών. Παράλληλα μεταφέρεται όλος ο εισπρακτικός μηχανισμός των φόρων στα τραπεζικά καταστήματα (φοροκάρτα,πληρωμές μεγάλων τιμολογίων, ΦΠΑ κλπ) ώστε να βγούν από τη μέση μεσάζοντες και μιζαδόροι εφοριακοί. Άλλωστε όλοι οι φόροι θα καταλήγουν εξ ολοκλήρου στις τράπεζες και τους τοκογλύφου κι όχι στην κοινωνία.

Αν στην κακόμοιρη Ελλάδα υπάρχει πλειάδα κομμάτων και πολιτικών που χρηματοδοτούνται από τον Soros φανταστείτε τι θα γίνεται σε χώρες με μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Ο εβραίος Κον-Μπέντιτ ,σύμμαχος του Ουρανίου Τόξου και των Οικολόγων , δεν στηρίζει την Ελλάδα απέναντι στους "κακούς" Γερμανούς αλλά στηρίζει τους Ελληνόφωνους προδότες και υπαλλήλους του Soros που αγωνιούν να σώσουν τις τράπεζες και τους τοκογλύφους από τα τοξικά ομόλογα . Οι επιθέσεις των επικυρίαρχων μέσω των ΜΜΕ στους "κακούς" Γερμανούς πολιτικούς δεν έχουν σταματημό. Αγωνιούν όλοι να φορτώσουν τα χρέη μας στους "κακούς" Γερμανούς φορολογούμενους , κι ας μην ήταν αυτοί που τσέπωσαν τα κέρδη από τα γυρτά υποβρύχια και τη Siemens. θα είναι αυτοί όμως που θα αναγκαστούν να υποστούν τα πάνδεινα για να καλυφθούν οι τρύπες που θα αφήσουν τα Ελληνικά καμμένα χαρτιά στους προϋπολογισμούς τους.

Γι' αυτό και η συμμετοχή του ΔΝΤ στο επόμενο δάνειο είναι ασήμαντη (μόλις 13 ΔΙΣ στα 130 !) ... γιατί απλά πρόκειται να σκάσει μεγάλη βόμβα με την πτώχευση της χώρας και τα ομόλογα-σκουπίδια θα ρημάξουν τους προϋπολογισμούς πολλών χωρών. Οπότε ας μην μας φαίνεται παράξενο εάν οι ξένες κυβερνήσεις θέλουν να κάνουν τα πάντα για να μειώσουν στο ελάχιστο τις απώλειες από τα τοξικά Ελληνικά ομόλογα τα οποία θα προκαλέσουν και τεράστιο πολιτικό κόστος στους Ευρωπαίους ηγέτες.

Ακόμα και η ανάσυρση του θέματος των Γερμανικών αποζημιώσεων από γερμανόφωνες φυλλάδες δεν είναι παρά ακόμα ένας μοχλός πίεσης να αποδεχτούν οι Γερμανοί πολίτες τα Ελληνικά τοξικά ομόλογα.

Και ξέρουμε ότι τον Β' ΠΠ δεν τον επιδίωξαν οι Γερμανοί πολίτες , ούτε τον χρηματοδότησαν αυτοί. Ξέρουμε ποιοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να μετατρέψει την χρεοκοπημένη Γερμανία σε παγκόσμια πολεμική απειλή και ποιους τελικά εξυπηρέτησε η δράση του Χίτλερ και η επίθεση που έκανε σε όλες τις χώρες πλην της ασήμαντης Ελβετίας ! Δεν είδαμε να υπέστη ζημίες η τραπεζική μαφία των Ροθτσιλντ που είχε ορμητήριο τη Φρανκφούρτη όπου και σήμερα στεγάζεται η Ευρωπ.Κεντρική Τράπεζα.

Όπως και την Μικρασιατική εκστρατεία δεν την αποφάσισαν οι Έλληνες με δημοψήφισμα αλλά την διέταξαν οι ξένοι στους Ελληνόφωνους ηγέτες της εποχής εκείνης.

Ενημερωτικά ... ο CEO της Bild δηλώνει ότι είναι ένας ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ (SPIEGEL (19.6.2006). Döpfner surprised with the confession: "I am a non-Jewish Zionist")

http://dexiextrem.blogspot.com/2012/02/blog-post_9013.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου