Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Είχαμε προβλέψει το πάνω από 200.000! Τώρα μπαίνει στη μάχη το καθεστώς.

Χθες το πρωϊ γράφαμε στην ανάρτηση με τίτλο Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ. Οι άσσοι της προπαγάνδας. πως «Εννοείται ότι το βράδυ θα ανακοινώσουν 200.000 προσέλευση, για να μην πούμε και πιο πάνω». Όπερ ακριβώς και εγένετο. Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε την... αλήθεια των ανακοινώσεων του ΠΑΣΟΚ. Έχουμε;

Πέρα όμως από την αλήθεια της σχετικής ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ και της διαδικασίας εκλογής, την οποία αμφισβήτησε έντονα ο κ. Στέφανος Τζουμάκας, απλά υπενθυμίζουμε ότι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ τον Νοέμβριο του 2007, υπήρξαν 763,674 έγκυρα ψηφοδέλτια και ο κ. Βενιζέλος είχε λάβει μόνος του 291.593 ψήφους (ο κ. Παπανδρέου 427,021 και ο κ. Σκανδαλίδης 43,848), σαφώς δηλαδή περισσότερους από όλα τα εναπομείναντα σήμερα μέλη και φίλους (μην το ξεχνάμε) του ΠΑΣΟΚ που πήγαν χθες. Επομένως, αντί να πανηγυρίζει το ΠΑΣΟΚ, θα έπρεπε να πέσει σε κατάσταση θλίψης και βαθιάς περισυλλογής.

Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τώρα αρχίζει η προπαγάνδα του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει εννοείται απροστάτευτο το κατ’ εξοχήν δικό του κόμμα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.

Από εδώ και πέρα θα ξαναπαιχτεί μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η γνωστή θεατρική αντιπαράθεση για να ανεβάσουν τις συσπειρώσεις, για να ξαναγυρίσουν δηλαδή τα πρόβατα στα μαντριά και φυσικά την επόμενη των εκλογών θα έχουμε συγκυβέρνηση των δύο αυτών κομμάτων. Απλό δεν είναι;

Από σήμερα λοιπόν και σημειώστε το αυτό, θα δούμε τα κρατικοδίαιτα καθεστωτικά ΜΜΕ να παίζουν συνεχώς ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους δημοσκοπήσεις που θα ανεβάζουν μέρα με την ημέρα το ΠΑΣΟΚ ώστε να φτάσουν τη μάχη να κριθεί στο νήμα. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, για όσο θα μπορείτε ακόμα και απολαύστε το.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/03/200000.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου