Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ. Οι άσσοι της προπαγάνδας.

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ οι άνθρωποι είναι ανώτεροι στην προπαγάνδα. Δεν πιάνονται. Γιατί το λέμε αυτό; Παρακολουθούμε στα ΜΜΕ από πολύ πρωϊ σήμερα αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται στις κάλπες που έχουν στηθεί για την εκλογή του μοναδικού υποψήφιου στο ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν κολλάει με την όλη πολιτική ατμόσφαιρα. Δεν είναι λογικό, έπειτα από αυτό που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα, να υπάρχουν πολίτες που το είδαν στον ύπνο τους να πάνε πρωϊ πρωϊ να δώσουν 2 ευρώ και να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο αυτού του καταστρεπτικού κόμματος!!! Τόσο πρωϊ δεν προσέρχεται ο κόσμος ούτε στις βουλευτικές εκλογές…

Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν εκεί για να καταγράψουν τις σκηνές προσέλευσης.

Οι εικόνες αυτές βάζουν σε υποψία ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τους οργανωμένους και πιστούς ακόμα οπαδούς του πρωϊ πρωϊ στις κάλπες ώστε να δώσει την εικόνα του λαϊκού ενδιαφέροντος, προκειμένου αυτή η εικόνα να αποτελέσει κράχτη για τα αποστασιοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ ώστε να προσέλθουν αργότερα.
Εννοείται ότι το βράδυ θα ανακοινώσουν πάνω από 200.000 προσέλευση, για να μην πούμε και πιο πάνω.
Ήδη πολλά ΜΜΕ διαδίδουν ότι υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων σε πολλά εκλογικά τμήματα. Υποτίθεται δηλαδή ότι εξαντλήθηκαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης.
Είπαμε, οι άνθρωποι είναι άσσοι στην προπαγάνδα….

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/03/blog-post_902.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου