Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Ο μετεκλογικός Ευρωπαϊκός προσανατολισμός

Αν η Κυβέρνηση που πάνε να στήσουν είναι για να επιμηκυνθούν τα ενυπόθηκα πλέον δάνεια, με τον Ράϊχενμπαχ να επιβάλει ενεργειακή και δημοσιονομική πολιτική, δεν θα ξεχνώ ότι το κόμμα του 18,88%, so sorry, έχει λίγο λιγότερη νομιμοποίηση από ό,τι οι προηγούμενοι, και απλά είναι ο νέος ευρωζητιάνος που βασίζει το μέλλον μου στην ελπίδα να κόψουν μονέδα για εμάς οι Γάλλοι σοσιαλιστές. Αμ δε... για πάρτη τους θα την κόψουν... Εκτός εάν μας δανείζουν για να ψωνίζουμε...

Ο καθένας ερμηνεύει το εκλογικό αποτέλεσμα όπως τον βολεύει.

Εγώ βλέπω ότι:

1) το brand name Πασόκ τέλειωσε, δόξα τω Θεώ, αλλά αφού πρώτα διέλυσε την Ελλάδα από το 1981 μέχρι σήμερα. Τι θα κάνω τώρα χωρίς Πάγκαλο και Ευθυμίου στην ΤιΒι; Θα αρκεστώ στην Φώφη.

2) Η ΝΔ, με δηλωμένο τον "Ευρωπαϊκό" της προσανατολισμό, πήρε 18,88%. Και περιμένει να ...επαναδιαπραγματευτεί με τις Δυνάμεις Κατοχής. Εεε... όλο και θα πάρει κάτι προκειμένου να μην φύγει η Παπαρήγα και μπει κανένας προσγειωμένος μάχιμος στο ΚΚΕ... Και έχει τάξει χαμηλή φορολογία και φτηνό ρεύμα. Για να δούμε...

3) Πασόκ και ΝΔ πήραν 32%, με όλα τα ΜΜΕ, την Τρέμη, και τον Μπάμπη, να τους ψηφίζουν. Νομίζω ότι αυτή είναι η είδηση.

4) Οι υπόλοιποι σαλαμοποιήθηκαν ώστε να μην βγαίνει άκρη

5) Το ότι ο κακός δεξιός Καμμένος πήρε 10,6% με 6 μήνες ύπαρξη και πόλεμο από τους πάντες, κάτι θα έπρεπε να λέει, και δεν νομίζω τον ψήφισαν οι υπάλληλοι των ΟΤΑ, αυτοί ψήφισαν Πασόκ.

6) Η καρδιά μου στην Κούλουρη με το 2,93% του αγορασμένου κόμματος των Οικολόγων Πράσινων. Δεν θα ξεχαστούν. Με αντικείμενο το Τίποτα σε όλα, αλλά υπέρ των ΑΠΕ, ακούγεται ακόμη η γνώμη τους σε "σοβαρά" ΜΜΕ. Κάποιος πληρώνει. Τουλάχιστον δεν πήραν το 3%, αυτή την φορά.

7) Και όμως υπάρχουν ακόμα περίεργοι που ψήφισαν Καρατζαφέρη. Τι θα ψήφιζε αυτό το 2,9% εάν δεν υπήρχε ο όψιμα αντιμνημονιακός Καρατζαφέρης;

8) Είμαι περίεργος τι θα κάνει ο Τσίπρας, εάν φτάσει σε αυτόν η εντολή, που φοβάμαι δεν θα φτάσει, αν ο Χάρρυ Κλυνν έχει δίκιο στις υποψίες του. Ωστόσο και αυτός ...Ευρωπαίος που θέλει (ευρω)παροχές.

9) Η Χρυσή Αυγή έχει ένα ...αισθητικό θέμα, αλλά είμαι περίεργος να δω την στάση τους σε θέματα που καταλαβαίνω όπως τα ...ενεργειακά και τα δημοσιονομικά. Έτσι και είναι και αυτοί "πράσινοι" και "ευρωπαίοι", καήκαμε.

10) Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της νεκροφιλίας... Μπρρρ...

Τρώγομαι να κράξω κάτι τυπάκια που έκαναν χτες δηλώσεις οικονομικού περιεχομένου, αλλά θα κρατηθώ μέχρι να τους δω σε Κυβέρνηση.

archaeopteryxgr.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου