Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προς όλους όσους αλλάζοντας μαξιλάρι θεωρούν πως "ξύπνησαν"


Με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΣΥΝ και κάμποσες από τις συνιστώσες του, έχουμε ασχοληθεί πάμπολλες φορές τα τελευταία χρόνια, και θα τολμούσα να πω ότι είμαστε από τους πρώτους που αποκάλυπταν τις αντιεκκλησιαστικές και αντεθνικές του θέσεις, είτε αυτές εκφράζονταν επισήμως ως "κομματικές" είτε ως "προσωπικές" (πρόσωπα που αποδείχθηκε πως ήταν στην "5η φάλαγγα" του ΣΥΡΙΖΑ), είτε ως "εταιρικές" (κανάλια κλπ). Σε επόμενη ανάρτηση θα υπενθυμίσουμε συνοπτικά μερικές από αυτές τις "θέσεις" οι οποίες αύριο ενδεχομένως θα γίνουν είτε "νόμοι" του ...κράτους είτε "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου", είτε "υπουργικές αποφάσεις".

Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε όσους μας επικρίνουν ως ...συνοδοιπόρους "διαδικτυακών λογοκριτών" ότι:

Αν επί τόσα χρόνια το ελληνικό κράτος "έτρεχε πάνω σε ράγες" που άλλοτε ονομάζονταν "ατλαντικές" και άλλοτε "ευρωπαϊκές".

Αν οι εκλεγμένες και οι μη εκλεγμένες εξουσίες υπηρετούσαν το σύστημα με την συναίνεση του ή ην άνοχή του "κυρίαρχου λαού" και των συνιστώντων το κοινοβούλιο εκλεγμένων κομμάτων.

Αν όλοι αυτοί, που πάντα ήταν οι ίδιοι, σήμερα φαντάζουν στα μάτια του Έλληνα ψηφοφόρου ως γρανάζια ενός ΑΝΕΚΑΘΕΝ εθνοκτόνου και λαοκτόνου συστήματος.

Αν οι μασωνικές στοές, οι Σαηεντολόγοι, και κάθε άλλη νεοεποχήτικη παραφυάδα συμμετείχαν αμέσως ή εμμέσως στα θεσμικά κέντρα λήψης αποφάσεων και δημόσιας διοίκησης.

Αν τελικά εξ αιτίας αυτής της από χρόνια κατασκευαζομένης "οικονομικής κρίσης", αντιληφθήκαμε επιτέλους, ότι ζούσαμε πολύ μακρυά από εκείνες τις αξίες που μας κράτησαν όρθιους ως λαό και που διατηρούσαν στη ζωή το διαρκώς βαλλόμενο δέντρο της ελληνικής δημοκρατίας, αυτής δηλαδή της δημοκρατίας που ζούσε μόνο στις καρδιές των μονίμως απατημένων πολιτών, τότε απορώ πώς πολλοί "οψίμως αφυπνισθέντες" συμπατριώτες μου, θεωρούν ως "σανίδα σωτηρίας" οποιονδήποτε του παρουσιάζεται ως "αντισυστημικός", "ριζοσπάστης" ή ως "νέος".

Απορώ δηλαδή πως μετά από την εκ των γεγονότων και εκ των "πραγμάτων" αποκάλυψη της εσχάτης προδοσίας των κυβερνώντων και εσχάτως συγκυβερνώντων κομμάτων, της εσχάτης προδοσίας που κατήγγειλαν αλλά ανέχονταν όλα τα κόμματα της ήσσονος αντιπολίτευσης, υπάρχουν Έλληνες που σκέφτονται ως σωτηρία τον Σαμαροβενιζελισμό ή τις μέχρι χθές αριστερές πατερίτσες του (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), και ως "αντισυστημικό ελιξήριο πατριωτισμού" τους σατανιστές, δωδεκαθεϊστές και πάντως νεοναζιστές της "Χρυσής Αυγής", επειδή για ψηφοθηρικούς λόγους "κουκούλωσαν" όπως - όπως και με Καρατζαφερέϊκο τρόπο την ιδεολογική και πνευματική τους λεριασμένη βάση.

Γιατί αυτός ο λαός που κάποτε είχε τσίπα και λεβεντιά κατάντησε να συμπεριφέρεται σαν το στρουθί που καλοπιάνει τον σκύλο ελπίζοντας ταυτόχρονα στην δραστική και σωστική επέμβαση του φιδιού.

Γιατί ο Ορθόδοξος χριστιανός κλείνει τα μάτια και ψάχνει να βρεί επιχείρηματα για να δικαιολογήσει τελικά μια "ομολογία άρνησης του Χριστού";

Σε λίγο καιρό όταν θα έχουν πέσει οι μάσκες ΟΛΩΝ, δεν θα έχει νόημα να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα "γιατί".
Δεν θα έχει νόημα να γράψουμε από αυτό το ιστολόγιο, που αμφιβάλλω αν θα του επιτραπεί να υπάρχει, γιατί ρε πατριώτη άφησες πάλι τον εαυτό σου να ξεγελαστεί, γιατί εσύ Βαπτισμένε και Μυρωμένε Ορθόδοξε Χριστιανέ ψήφισες όχι απλώς του άθεους, αλλά τους δεδηλωμένα και αποδεδειγμένα αντίχριστους;

Λίγες μέρες έμειναν για δούμε αν τελικά θα ισχύσει η σοφή ελληνική παροιμία που λέει:
"Εγέλασές με μια φορά ανάθεμα σε σένα, εγέλασές με δυό φορές το ανάθεμα σε μένα"

klassikoperiptosi.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου