Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Γιατί κόπτεται για τους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

Γεώργιος Μεταξᾶς

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του; Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του. Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό. Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο:

Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους "πακετάρει" σ' ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα. Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών;

Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:

1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,

2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,

3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,

4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.

Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν.

facebook.com

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν εξετάζω το αληθές του παραπάνω κειμένου όμως περιμένω μια απάντηση στο παρακάτω.
Αν ο πατέρας μου ήταν ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στην Ελλάδα και εγώ κοπτόμουν για να έχουν καλύτερες συνθήκες οι ναρκομανείς όλης της χώρας θα έκανα κάτι μεμπτό?

arvanitis είπε...

Πρώτα από όλα κ. Κυργίδη θα συνιστούσα όπως εξετάσετε το αληθές του κειμένου και αυτό, ίσως, σας κάνει να σκεφτείτε πως θα απαντήσετε!
Και τώρα για τον πατέρα σας τον...έμπορο ναρκωτικών: Δεν θα ήταν ποιό σωστό να κλείνατε τον πατέρα σας στην φυλακή πρώτα καθαρίζοντας έτσι το όνομά σας και κάθε σύνδεσμο με αυτόν και μετά να ασχοληθείτε με το φιλανθρωπικό σας έργο;
Τέλος εάν ο κ. Τσίπρας είναι «καθαρός» θα έπρεπε και αυτός με την σειρά του να κάνει το ίδιο.
Φανταστείτε εάν πραγματικά αυτά που γράφονται είναι αλήθεια. Τι θα λέγατε τότε;

Π. Αρβανίτης

Δημοσίευση σχολίου